Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggggjkh

Nie wiem co myśleć o jego zachowaniu

Polecane posty

Gość gggggggjkh

Bardzo kocham mojego chłopaka (29), jesteśmy niesamowitą parą. Nie kłócimy się dużo, ale kiedy to robimy, mój chłopak, aby zdobyć moje przebaczenie mówi: "jesteś kobietą mojego życia" lub "wiesz, że chcę, abyś została moją żoną", ale on nie robi nic, aby tak się stało.Czuje jakby to były puste słowa. 4 miesiące temu powiedział mi w poważnej rozmowie, że chce abym już była na zawsze,chce się oświadczyć i szuka najpiękniejszego pierścionka. czekam i czekam i czuję, że to już jest zbyt wiele: (1,12 są moje urodziny i nasza 2 rocznica i dziś zapytał mnie jakie lubie kolczyki: (

Gość stomastoma
To po co mi w ogole o tym wspominal? Jak mi to wszystko powiedzial te 4 miesiace temu to mowil to jakbym dlugo nie musiala czekac...czas mija i nie wiem czy sie rozmyslil czy tylko mydlil mi oczy;/

Gość ola234566
Ma 29 lat i jeszcze żadna go nie uśiedliła to ty też tego nie zrobisz, zrozum to czym prędzej :)

Gość gggggggjkh
ja tez mam swoje lata i nie wiem jak mam to wszystko rozumiec, chcialabym wiedziec na czym stoje. trudno jest rozmawiac na ten temat, nie chciałabym zeby wyszlo, ze go naciskam.

Gość chomiczkaaaaaaaaaaaaaaa
dziwne;/ po co gadał? Jakby ciebie kochał..to by sie oswiadczył najpiekniejszym pierscionkiem w pazdzierniku a w grudniu slub. Musi byc r.. w miesiacu.A urodziny to inn sprawa; i swieta. eh te chłopy;p