Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilaa

Głupie wyskoki mojego chłopaka

Polecane posty

Gość emilaa

Mój chłopak to ogólnie fajny facet. Super nam się ze sobą rozmawia, mamy takie same zainteresowania itp... Bardzo go kocham. Jesteśmy ze sobą około roku. Wkurzają mnie tylko te jego głupie wyskoki, że mam ochotę mu wystrzelić w twarz. Jak byliśmy ze sobą około miesiąc to poszliśmy do kina, w gablocie wystawione były różne maskotki, mówię mu "o patrz, Czesiu" on się spojrzał i powiedział "no za krótko ze sobą jesteśmy żebym ci coś takiego kupił", wcale go o to nie prosiłam tylko mu go pokazałam bo wiedziałam, że jest fanem "włatców móch". Idąc przez deptak w naszym mieście rzucaliśmy okiem na witryny sklepowe. W pewnym momencie zakrył mi dłonią oczy i szybko pociągnął do przodu mówiąc "nie patrz tam kochanie", o mało się nie wywróciłam, aż ludzie się za nami oglądali, okazało się, że przechodziliśmy koło salonu sukien ślubnych i się wystraszył, że będę go na ślub namawiać. Staliśmy na przystanku i przechodziła dziewczyna z takimi gęstymi długimi włosami, zawsze mi się takie podobały i chciałabym takie mieć, powiedziałam wtedy do niego "widziałeś jakie miała włosy?" jak potwierdził to tylko tak sobie rzuciłam "tylko pewnie problem potem z myciem i suszeniem takich włosów", w sumie nic takiego nie powiedziałam ale on zarzucił mi, że jestem typową zazdrosną babą co musi skrytykować te, które mają coś lepszego od nich. Niezmiernie irytują mnie takie sytuacje. Mówiłam mu wiele razy, żeby się tak nie zachowywał to stwierdził, że nie wie o co mi chodzi i że wywracam kota ogonem. Rzadko bo rzadko to się zdarza ale w takich sytuacjach mam ochotę rozerwać go na strzępy.

Gość wyjasniacz_forumowy
sypiacie ze sobą ? tak ? to już wyjaśnione, jesteś jego materacem nie ? to on chciałby byś była tylko materacem nie chce rozmawiać i nic planować, chce korzystać ze sposobności a potem ruszyć dalej ! :)