Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaaa910

chłopacy są jak dzieci strzelają focha o byle co !!!!

Polecane posty

Gość kikaaaa910

spotykam się z chłopakiem ale nie jesteśmy jeszcze parą. Chcemy na spokojnie się poznać i może wtedy.. denerwuje mnie to że o byle co on strzela focha. Niewiem o co chodzi ale chyba już ma taki charakter.. np dzwonimy do siebie i rozmawiamy na luzie i nagle on pyta co robię i dlaczego nie pisze mu wszystkiego co robie w danej chwili. nie wiedziałam że to takie ważne jest dla niego co ja robię. no i np o to się obraża, mówi że też tak będzie robił, rozłącza się i tyle. pózniej gdy pisze do niego to nie odzywa się wogóle i tak może to trwać nawet kilka dni.. jest mi wtedy bardzo bardzo przykro i mówię mu o tym ale takie sytuacje non stop się powtarzają :( jak mam go zmienić :) zależy mi na nim bardzo

Gość GoodGirl84
Nie ma słowa CHŁOPACY!!!!!

A po co ty dziecko do niego dzwonisz jak on się rozłacza? Nie dzwoń do niego, nic mu nie tłumacz. Po prostu strzel focha i już! Co się masz tłumaczyć ze wszystkiego to raz a dwa on chyba nie jest normalny

Trafiłaś akurat na przypadek człowieka z mentalnością IPN'u. Zaznaczam przypadek bo strzelanie fochów nie jest męska regułą, ba! to coś czego nigdy nie wpiszemy w polu "upierdliwe wady".

Gość jessssi
Nie zmienisz go on tak bedzie robil zawsze. Moj robi tak samo strasznie mnie to wkurza i on o tym wie ale nic z tym nie robi.

Gość twims
Ja bym olała taką ciotę :d przecież to śmieszne :D

Gość jessssi
Mysle ze oni sie tak zachowuja dlatego ze chca rzadzic w zwiazku i pokazac kto jest gora. Ja pop dluzszym czasie juz sie tak tym nie przejmuje bo ilez mozna? Dziecinne zachowanie.

Gość gość
Dzieki za info :) ale mnie zmartwiłaś ;) Moje problemy rosną mam coraz mniej konkurencji... poradź coś ;P dodam że zmiana numeru nic nie daje.