Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona jestem tym

po co on do mnie pisze?

Polecane posty

moja koleżanka (bardzo dobra) spotykała się jakiś czas temu z pewnym chłopakiem ale koleżanka nie chce być jego dziewczyną i ogólnie oddala się od niego. ja go 'znam' (bo byliśmy w ciągu tych ich półrocznych zalotów, może ze 3 razy na piwie - oczywiście w większym gronie ;) ) i nigdy dotąd do mnie nie pisał bo i po co. teraz nagle zaczął szukać ze mną kontaktu, jak to wszystko rozegrać?

Gość złośnica.....
może chce aby Twoja koleżanka była zazdrosna?:P

Gość hmm 33311
pisze najprawdopodobniej dlatego, ze chce sie odegrac na twojej kolezance, a moze wzbudzic zazdosc/zblizyc sie..jednak ty jestes tu tylko środkiem do celu. nie wyobrazaj sobie zbyt wiele.

Gość 18 juz
Daj spokuj nie masz o czym myslec ,przeciez faceci to podgatunek taki

ale ja sobie niczego nie wyobrażam :D po prostu jestem zdziwiona, że przez tyle czasu nie chciał się zakolegować ze mną a teraz nagle co :D a koleżanka zazdrosna nie będzie bo on się jej nie podoba

Gość bbbboooo
1. pewnie cie lubi i tyle a czuje sie samotny po stracie tamtej wiec byc moze twoja obecnosc przynosi mu choc w polowie ulge ... ale radzila bym trzymac na dystans bo serce jego zajete 2. próbuje przez ciebie dotrzec do niej 3. próbuje zrobic z ciebie pinka w chorej grze :O (smutne i mega podłe) :O 4. poprostu cie lubi i tyle a głównie rozchodzi sie o to ze mezczyzni nie potrafia rozmawiac .... ZASTANAWIA MNIE TO CZEMU TAMTA LASKA GO ODTRACA...MUSI BYC JAKIS POWÓD

Gość bbbboooo
1. pewnie cie lubi i tyle a czuje sie samotny po stracie tamtej wiec byc moze twoja obecnosc przynosi mu choc w polowie ulge ... ale radzila bym trzymac na dystans bo serce jego zajete 2. próbuje przez ciebie dotrzec do niej 3. próbuje zrobic z ciebie pinka w chorej grze :O (smutne i mega podłe) :O 4. poprostu cie lubi i tyle a głównie rozchodzi sie o to ze mezczyzni nie potrafia rozmawiac .... ZASTANAWIA MNIE TO CZEMU TAMTA LASKA GO ODTRACA...MUSI BYC JAKIS POWÓD

Gość bbbboooo
"ZASTANAWIA MNIE TO CZEMU TAMTA LASKA GO ODTRACA...MUSI BYC JAKIS POWÓD" i dodam jeszczez ze pewnie dlatego ze koles to NIEMOWA

Moja koleżanka stwierdziła, że to po prostu nie to. Ale skąd ma wiedzieć, że mnie lubi skoro my się praktycznie nie znamy? Pisałam, że byliśmy ze 3 razy na piwie w większym gronie więc to nie jest mój kolega, po prostu znajomy. Moi koledzy właśnie twierdzą,że on w ten sposób będzie próbował jednak zbliżyć się do mojej koleżanki tylko ciekawe po co, skoro ona mu powiedziała że nie chce się z nim spotykać na zasadzie chłopak-dziewczyna.