Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babskiepytania.pl

Czego nam w internecie brakuje ? ...;(

Polecane posty

Gość babskiepytania.pl

Jako kobietom. Podobno wiekszosc portali jest glownie dla facetow. Podobno informatycy tworza wiekszosc biznesu netowego dla plci brzydkiej i zastanawiam sie na ile jest to prawda. Co chcialybysmy, zeby zaistnialo w polskim necie tylko dla nas, dla kobiet ?

Gość czy ty badasz rynek
? :D

Gość babskiepytania.pl
Nie tyle rynek sam w sobie, co aspekty w ktorych jestesmy zaniedbywane przez rynek :P Ja osobiscie nie jestem jakos specjalnie usatysfakcjonowana polskim netem dla kobiet. Nie jest moze jakos skrajnie zle, ale jest gorzej niz na zachodzie i moze uda sie cos zmienic w tej sprawie w przyszlosci. To jest taki moj feminizm netowy troche :P

Gość babskiepytania.pl
Hihi...taaak calkowita racje. Jak w seksmicji. Jestem za. Kazdy "system" administrowany tylko przez kobiete :P Moze spiszemy postulaty internetowego feminizmu (eFeminism ?) ?: 1. Kontrola nad "systemem" sprawowana tylko przez kobiete 2. W wyszukiwaniach google na pytania kobiece typu "sex" wyskakuja w pierwzej kolejnosci rezultaty stronek tylko dla kobiet...a dopiero od strony 10 w gore dla facetow Pozdroofki