Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy toooo moooze byc

czy to może byc ciaza?

Polecane posty

witam, raz dalismy sie poniesc fantazji (11.10) i kochalismy sie bez zabezpieczenia. osttani okres miałam 25.09. od kilku dni mam straszne bole brzucha dolem takie jakby masakryczne skurcze, do tego nie moge sie zalatwic od wielu dni - moze to od tego.. brzuch mam twardy dołem, i jak balon. do tego mam baardzo dużo śluzu a nigdy nie miałam, jest taki gesty, biały - nie przeźroczysty....

Gość SmietankaToJa
napisz jakie masz cykle ile trwaja, to byly dni płodne? zrob test a się dowiesz :) spokojnie, po tak krotkim czasie nie sa mozliwe zadne objawy ! Nie wmawiaj sobie nic, bo ciaze sobie uroisz.! POZDRAWIAM CIEPŁO :)

no wlasnie cykle mam nieregularne... i mam straszne hustawki nastroju..wczoraj pol dnia przeplakalam

moje ulubione pytanie na kafe...:-) Po prostu sobie wmawiasz i tzw schizy masz, o 5 dniach objawy? No ja mialam wczesnie tzn po 2-3 tygodniach ale po 5 dniach nieeee...

Gość SmietankaToJa
szukasz dziury w całym :) wmawiasz sobie objawy ! dopuść to do siebie, ze w tak krotkim czasie OBJAWY CIAZY sa NIEMOZLIWE !!! A nastepnym razem proponuje się zabezpieczac :) Glowa do gory !

Gość szczesciara jestes
na 100 % ciaza , jak nic !!! gratuluje !! szczesciara jestes !

Gość SmietankaToJa
ejj no, nie pograzajcie jej ! :) bedzie dobrze :)

to moze pomysl skad takie objawy???

Gość SmietankaToJa
wmówiłaś je sobie, bo caly czas o tym myslisz ! OBJAWY PO TAKIM CZASIE SA NIEMOLZIWE W 100000000% ! KOBIETO ! ILE MASZ LAT? !

Gość skóra z niedźwiedzia
Masz jakieś złogi w jelitach, to co się dziwisz, że cię brzuch boli? :O Od kilku dni się nie załatwiasz, a to nie jest normalne, bo narobisz sobie kuku.