Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezbarwna tecza

moje małżeństwo się chyba skończyło :(

Polecane posty

Gość przykład...
Szkoda, że tak się dzieje.....ale troszkę jesteś sobie winna.... Zrozum to, że kazda osoa w takiej syt będzie podobna.... Ja spotykałam się z kimś, ten facet był z innego miasta zamieszkaliśmy....szukał pracy. Ja prcowałam on w domu siedział już po 2 tyg musiało być tak jak ja chce. Ja też jechałam do kumpeli zamiast z nim siedzieć, o czym miałam z nim gadać???że pranie wstawił????no widzę nie muszę o tym rozmawiać, z kasą nie było super z jego strony bo musiał znaleźć pracę więc wyjścia w stylu kina i restauracje były ograniczone więc mnie wkurzało. Po krótkim czasie to ja byłam "panią" dlaczego?-bo tak już jest.Tematy wspólne też się skończyły. I związek się rozpadł, podziękowałam mu...A gdyby zaczał coś robić było by więcej życia w tej znajomości i pewnie byśmy byli do tej pory razem. Zajmij się kochana sobą w końcu, nawet poświęcenie codziennie godziny na spacey, bieganie, jazdę rowerem daje sporo. Jedź do miasta 2 razy w tyg na aerobic to już coś.....zajmij się sobą. Skoro sama siebie nie doceniasz to nie wymagaj aby inni to robili. tak już jest w życiu jak sami siebie traktujemy tak traktują nas inni

Gość hfzrvjyf
Szkoda mi ciebie bezbarwna tęczo. Szczerze Ci współczuje.

Gość dobra rada z nieba spada
baldur, net i telewizja życia nie zastąpią. światopogląd ma na pewno. natomiast poczytaj sobie co dzieje się z psychiką trwale bezrobotnych. wkracza wyuczona bezradność i inne psychologiczne zjawiska. okoliczności życiowe nas zmieniają. to wpływa zwrotnie na nasze nastawienie i relacje z najblizszymi.

Gość ogarnij sie.......
dobrze ci tuniektrzy radza. problem w duzej mierze tkwi w tobie. Nudzisz sie w domu bo spedzasz w nim cale ndnie. Gdybys miala prace, hobby nie byloby problemu. A tak to starasz sie wywrzec presje i poczucie winy w mezu. Kurcze zacznij miec swoje zycie: znajdz prace, wyjdz wieczorem. Nie uzalezniaj wszystkiego od faceta. To toksyczne!

Popieram. Zajmij się czymś, wyjdź z domu, zrób darmowy kurs - pełne tego można znaleźc, ucz się języka obcego, DBAJ O SIEBIE! I szukaj pracy!!!!!!!!!!!1

Gość ekfhrwhf
no dobra, ale jego nie ma w domu, bo nie ma wspólnych tematów z żoną, która w nim siedzi 24/h. kolega i piwo jest oderwaniem się w tym momencie od rutyny( czyli: żona, obiad, dom) nie można być aż tak potulną babą, bo nawet anioł umarłby z nudów, spędzając z kimś czas, kto nie ma ciekawego życia i jest nieszczęśliwy sam ze sobą. dla niego to taka rutyna, wraca do domu, ciągle ta sama kobieta, która ciągle robi to samo i nie ma już nic odkrywczego do powiedzenia. tematów też nie ma, bo przecież nie będą o obiedzie i zakupach rozmawiać dzień w dzień. nie mówię, że on jest święty, ale postawcie się na miejscu tego faceta. na pewno znacie osoby, które ciągle mówią to samo i same nie umieją sobie zorganizować czasu, obciążając was wyrzutami, że nie spędzacie z nimi swojego czasu. trzeba być szczęśliwym ze sobą samym i nie opierać życia na facecie, nie można od niego oczekiwać, żeby spędzał każdą wolną chwilę z wami, bo to już się zaczyna robić obowiązkiem a nie przyjemnością. daj mu autorko powód do zatęsknienia i okazję, żeby się zastanowił co ciekawego teraz robisz. tak, to on o tobie nie myśli, bo jesteś stałym elementem w domu i wie czego może się spodziewać, więc nie ma już o co pytać.