kinia44 0 Napisano Październik 16, 2011 Biore tabl.anty od 2 lat i chce sobie zrobic przerwe. Ostatnio kochalismy sie z chlopakiem w ubiegłą sobotę tydzien temu. Ostatnią tablekę wzielam w niedziele i w poniedzialek dostałam krwawienia.Czyli wszystko ok.Niby minal juz ten tydzien, no i mialam okres, ale troche sie boje odstawiac teraz. Gdzies czytalam ze w skrajnych przypadkach plemniki moga przezyc nawet tydzien i to jeszcze nie jest sprawdzone. Przesadzam?Czy moge odstawic bez obaw czy dla świetego spokoju poczekac jeszcze mieciac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 16, 2011 Jesteś chroniona do dnia kiedy wzięłaś ostatnią tabletkę, więc spokojnie możesz tabletki odstawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinia44 0 Napisano Październik 16, 2011 Ok mam nadzieje ze tak...po prostu troche mam stracha. Ciekawe czy bede miala dolegliwosci po odstawieniu. Bralam Naraye. Ktos ma jakies doswiadczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach