Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skromna*studentka

mam fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość Turo rudi
Studentka- chcesz powiedziec ze sport to nie jest meska pasja? :) ten moj ma 34 lata. Ja jestem niesmiala osoba wiec mu nie podskajuje, i nie jestem jakas wybitna uczennica wiec tylko pomarzyc moge. Ale lepsze to niz te marzenia spelnic i sie rozczarowac :P albo zastanawiac sie co potem? Eeee tylko komplikuje zycie.

sport to męska pasja :) fizjologia - nie :D ja wolę intelektualistów niż mięśniaków, ten mój to intelektualista i do tego przystojniak :) jam tez nieśmiała kobieta, przy nim po prostu wychodzę z siebie ;)

Gość turo rudi
Wiesz nie chce sie klocic ale fizjologia jest jak najbardziej powiazana ze sportem :) przynajmniej u mnie na uczelni. Do tego dochodzi statystyka i ten pan jest jak najbardziej intelektualista ;) do tego wszechstronnym i z niezlym cialem, ale mam wrazenie ze ty tutaj chcesz by twoj byl w tym topicu najlepszy (zabujanie tlumaczy swoje, niestety przegral :) )

Gość turo rudi
Wiesz nie chce sie klocic ale fizjologia jest jak najbardziej powiazana ze sportem :) przynajmniej u mnie na uczelni. Do tego dochodzi statystyka i ten pan jest jak najbardziej intelektualista ;) do tego wszechstronnym i z niezlym cialem, ale mam wrazenie ze ty tutaj chcesz by twoj byl w tym topicu najlepszy (zabujanie tlumaczy swoje, niestety przegral :) )

Gość fiubździu mam na drugie
ja też :) doktorki są fajni

przypomniało mi się , ze ktoś tu pisał bzdury , że mam dobre serce i się tylko tak zgrywam ....💤

na pewno dobijasz do 40-tki , więc nie masz się z czego śmiać widzisz...ja nawet nie mam okresu więc nie zrucaj na mnie tego , co masz sama..

no i w ten sposób , po raz kolejny , dowiadujemy się o czym myślą studentki na wykładach - o jakich miejscach i jakich sprawach

oj tam oj tam :D boś ty taki święty i pierwszy rzucasz kamieniem :) ja jestem kobieta i nic co ludzkie nie jest mi obce, (no moze nie całkiem, ale pozostawię to dla siebei :))