Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasta do zębów

jakie stosujecie skuteczne sposoby ,preparaty na wybielanie zębów ???

Polecane posty

Gość pasta do zębów

jak wyżej.

Gość armandoooo23
Woda utleniona (H2O2);) W każdej aptece nawet po 1zł

Gość zgodzę się z tym, że
wybielanie tylko u stomatologa lub chociaz po konsultacji z lekarzem badz higienistka. W zadnym wypadku nie stosuj zadnych past wybielajacych

Gość sdssdfdffdfdf
przeciez wybielanie u stomatologa jest jeszcze bardziej szkodliwe bo tam są duzo wyzsze stężenia substancji toksycznych niz w tych pastach

Gość nierozleniviona
paski blend a med 3d whitestrips. swietne. ponad 6 mies utrzymal sie efekt super bialych zebow. teraz juz nie sa super, ale wciaz sa duzo lepsze niz przed kuracja paskami.

Gość pasta do zębów
up.

Gość tentakle
sperme byka. Co ty na to?

Gość aagnieeszka
Zastosowanie Idol White lub Rio Blue Light Teeth Whitening umożliwia osiągnięcie najlepszych wyników. Jeżeli myślisz o wybielaniu zębów w domu, koniecznie rozpocznij od wypróbowania produktów przedstawionych w tym rankingu http://srodkiwybielajacezeby.pl/

Gość Gałganek
Ja się dałam namówić na wybielanie zębów ale to dlatego, że stosowałam różne metody i kompletnie nic mi nie pomagało. Nawet przestałam pić kawę i herbatę aby nie nanosić osadów a i tak były zółte a wręcz brązowe... Zabieg zrobiłam w http://jadoreinstytut.com/ i jak na razie (minęło pół roku) jestem superzadowolona - zęby mam bieluśkie, sprawiają wrażenie jakby były jaśniejsze od moich ubrań Fajne uczucie kiedy można sie szeroko uśmiechać i wiesz, że ktoś Ci tego uśmiechu zazdrości

Gość PikPikPikaczu
Ja się uzależniłam od białej perły, raz do roku robię 14 dniową kurację nakładkami z żelem system plus 5 dni i ząbki mam jak te wszystkie panie z reklam past wybielających :D