Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraftv

Ból podbrzusza a ciąża

Polecane posty

Gość kraftv

Witam moze ktos z Was mi pomoze. Mialam okres ale jakos tak dziwnie bardzo slabo i tylko 2 dni, przed i wlasciewie w jego czasie wspolzylam z moim facetem nie zabezpieczalismy sie, okres sie skonczyl po 2 dniach a ja czuje taki rozpierajacy bol w podbrzuszu i mam wrazenie jakby sie tam cos dzialo. na test ciazowy jest za wczesnie a mozliwosc pojscia do lekarza mam dopiero za dwa tyg czy to ciaza czy raczej cos innego ?

Gość buahhahahaa
hhahahahhhahaa

Gość skóra z niedźwiedzia
Miałam okres, ale jestem w ciąży... :O

Ja też miałam miesiączkę, a później odkryłam, że jestem w ciąży ;). Kiedy miałaś ostatnią normalną miesiączkę, kiedy tą "dziwną", i kiedy współżyliście?

W ciązy fizjologiczna miesiączka nie występuje.

Nazywanie krwawienia w ciązy >miesiączką< utwierdza wiele kobiet w niezbitym przekonaniu, że jednak są w ciąży mimo typowego okresu.

Gość kraftv
Ost normalna 9.09 ozt wspolzylismy 3,4,7,8,9,10 paz. okres dost 10 wieczorem a nastepnego dnia wieczorem juz go nie bylo i od 6 dni boli mnie podbrzusze nie jest to jakis tragiczny bol raczej lekko rozpierajacy

Jeżeli masz cykle normalne, czyli 28 - 30 dni, to mi się nie wydaje, żebyś mogła zajść, bo od 9.09 do np. 3.10 minęło 25 dni, czyli wypada na dni niepłodne. Zrób test ciążowy, są na tyle czułe obecnie (na ulotce jest napisane, że wykrywają ciążę już po kilku dniach), że poznasz prawdę. Co się stało to się nie odstanie. Moim pierwszym objawem ciąży było pobolewanie właśnie podbrzusza, takie jak przed miesiączką zazwyczaj, lecz mniej dokuczliwe. Ale weź pod uwagę fakt, że siła psychiki jest ogromna i można sobie mnóstwo rzeczy wmówić w tym "rozpierający ucisk". Głowa do góry ;). skóra z niedźwiedzia -> Idę z rozpaczy, że popełniłam tak straszliwy błąd, walić głową w ścianę.

Gość kraftv
dzieki za pomoc mi bardziej chodzi o to co moze to oznaczac bo jesli jestem w ciazy to fajnie jesli nie to tez ok nie teraz to kiedy indziej :)

"Idę z rozpaczy, że popełniłam tak straszliwy błąd, walić głową w ścianę. " Ał, nie zachodzi potrzeba ;) Po prostu jak czytam kolejny topik: "czy mogę być w ciąży, mimo okresu" czy coś w tym stylu, to ... :O

Gość kraftv
z cyklami bywa roznie wahaja sie jesli chodzi o dlugosc wiec nie moge nazwac ich regularnymi no ale zobaczymy okaze sie po tescie i wizycie u lekarza

Gość kraftv
Skóra z niedźwiedzia moze i faktycznie tego typu wpisy sa zalosne moze i moj jest albo po prostu zle sie okreslilam i 2-dniowego lekkiego plamienia nie powinnam byla nazywac okresem a jakas anomalia, napisalam otrzymalam jedna konkretna odpowiedz i jestem przynajmniej bardziej spokojna ze bol podbrzusza nie jest tragedia narodowa wiec chyba nie stala sie nikomu krzywda skoro otrzymalam chociaz jedna normalna odpowiedz