Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denkkaa

Czy ekologia jest dla Was ważna?

Polecane posty

Gość koronka12
Oczywiście że tak. A co lepiej nie daleko mnie na chmielnej w Warszawie budują implant ekologiczny i na pewno będę często tam robić zakupy ekologiczne.

Gość gość
olewam ekologię, homeostat Ziemia reguluje się sam. szkoda mi zwierząt, to nie jem mięsa, ale czy to ma coś wspólnego z ekologią? a h.j go wie.

Gość Lona12
Dla wielu ludzi ekologia jest ważna. W warszawie nie daleko mnie powstaje implant ekologiczny. To jest jeden z lepszych projektów w stolicy

Gość gość

Ja postanowiłem nawet zająć się hodowlą roślin energetycznych, z których powstaje ekologiczne paliwo. Jeżeli jesteście zainteresowani tym tematem to zajrzyjcie na stronę www.bep-sa.pl Oni zajmują się sprzedażą sadzonek takich roślin.

Gość xxx

Ekologia jest dla mnie ważna. Powinno się dbać o naturę na każdej płaszczyźnie. Środowisko wariuje, dlatego według mnie norma ISO 14001 jest fe-no-me-nal-na. Dzięki niej firmy nie dość, że „dokształcają” swoich pracowników, to w sumie reprezentują sobą coś ważnego. Szkolenie z tej normy wspominam bardzo miło. Pan Sławomir z firmy Meritum zaraził nas swoim podejściem do otoczenia, mówił niesamowicie mądre rzeczy- które natchnęły mnie do działania nie tylko w obrębie firmy, ale i w prywatnym życiu. 

Gość Kiki1

No pewnie, ekologia jest bardzo ważna, msuimy na co dzień o niej myśleć! My staramy sie wprowadzać jak najwięcej ekologicznych rozwiązań. My teraz neidawno zamontowaliśmy panele z Oze-Biomar i jesteśmy bardzo zadowoleni