Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowy ONnnOnnon

moja dziewczyna...ale nie moja?

Polecane posty

Gość uczuciowy ONnnOnnon

kocha byłego...nie umie sie do niego odezwać...mówi że jest ok po czym gdy nagle ją spotykam to widze że jest zapłakana pytam co jest czy cośsie stało...ona szczerze mówi że znów o nim myslala... może nie wiem..powinienem sie z nim spotkac? jak powinienem to rozegrać? kiedyś była inną osobą... odkad go poznała...odkad sie rozstali jest inna...niby wesoła co roibć?

Gość uczuciowy ONnnOnnon
chciałbym jej pomóc, w sumie lubię ją bardzo...ale teraz widze że z nas raczej nic nie będzie..ona przede mną miała jeszcze dwóch i nie udało jej zapomniec o tamtym

Gość dziewczyna z sieci
myślę, że nie możesz jej pomóc bo niby jak? póki ona kocha go aż tak bardzo to między Wami nic nie będzie nawet nie ma takie szansy, no chyba że ewentualnie seks. Niestety powinieneś dać sobie spokój z tą dziewczyną a już na pewno nie spotykaj się z tamtym chłopakiem bo co to da?

Gość OlaFasola23456
przeleć i kopnij w tyłek

Gość uczuciowy ONnnOnnon
no mysle że to by coś dało - może udało by im sie odbudować relacje... a jeśli nie to ona by zrozumiała że czas już najwyższy zapomnieć o nim ... wiem że może mnie tak nie pokocha...

Gość ADA.AD
Nie wtrącaj się,wiem z własnego doświadczenia,tylko u mnie był chłopak z którym byłam a kochał pop.,pogodziłam ich bo i ona twierdziła że go jej brakuje,po 2 mies. rozpadło się a on jeszcze b. cierpiał,bo ona się zab. jego kosźtem.jak mają być razem to sami sobie poradzą!

Gość ADA.AD
Nie wtrącaj się,wiem z własnego doświadczenia,tylko u mnie był chłopak z którym byłam a kochał pop.,pogodziłam ich bo i ona twierdziła że go jej brakuje,po 2 mies. rozpadło się a on jeszcze b. cierpiał,bo ona się zab. jego kosźtem.jak mają być razem to sami sobie poradzą!

Gość uczuciowy ONnnOnnon
ona nic nie zrobi bo sie boi odrzucenia...a on? też sie do niej nie odezwie bo to ona go rzuciła. W dodatku powiedziala mu takie rzeczy...byłem aż w szoku...

Gość dziewczyna z sieci
nagadać to sie nie bała, ale przyznać się że żałuje to już tak. Na Twoim miejscu bym nie wtrącała, ale zrobisz jak zechcesz

Gość uczuciowy ONnnOnnon
chciala go przeprosic i wrócic....ona jest troche socjopatyczna... nie zawsze dobrze okazuje swoje emocje ale w środku jest chyba dobra... wiem co mi mówiła o nim, co chciałaby mu powiedzieć, po czym dala mi przeczytac archiwum gg, i tam pisała zupełnie sucho do niego, a jej sie wydawąło że z uczuciem.. ale gdy jej to powierdziałem to sie zaczeła zamartwiać bardziej ale nic nie da sie zrobić ...

Gość czy ten chłopak nie ma czasem
imienia na A?:p

Gość uczuciowy ONnnOnnon
nie , a co ? :P znasz takiego ?