Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbfgbfdbfg

Mama 175 cm i drobna budowe i odpuscilem sobie juz kobiety forever

Polecane posty

Gość gbfgbfdbfg

Nawet te najbrzydsze mnie zlewaja wiec dam sobie z tym juz spokoj. Nie chce wiecej byc upokarzany, mam tylko nadzieje ze te ktore mnie tak zalatwily tez spotka kiedys cos bardzo przykrego w zyciu. I nie bede tak jak niektorzy tutaj pisac "jestem zerem jestem nikim" itp bo to jest zalosne. Ja tam uwazam sie za zajebistego a to te puste szmaty sa pojebane i to je trzeba tepic a nie uzalac sie nad soba. Nic mnie nie wkurwia bardziej jak jakis koles podobny z wygladu do mnie siedzi tu na forum i jeczy ze jest gownem zamiast jechac po tych obludnych kurwach ktore ich tak zalatwily. Panowie wezmy sie w garsc i niszczmy to scierwo.

Gość kochamam maciusia
chuuuuujowe prowo 🖐️ moj ex miał 174 i wiekszosc lasek na niego leciała :(

Gość mój obecny ma 170 i masa
lasek na niego leci :D

Gość gbfgbfdbfg
no dobra moze wzrost jeszcze ujdzie ale jestem bardzo drobnej budowy a to mnie przekresla zauwazylem u wszystkich dziewczyn i tych sukowatych o ktorych nawet nie smiem myslec i u tych szarych myszek rowniez wiec wiem co mowie. Wogole to najgorsze sa te szare myszki, te wszystkie grzeczne studentki po tych roznych madrych kierynkach, taka to by cie zdradzala na boku z kazdym zapewniam was.

Gość niepodamnickawam
ale autor pisze źe ma drobną budowe ciała, roziu. Zwróć uwage na to.

Gość skarbie mój maleńki ;(
174 cm 60 kg - moj ideał ... niby mała waga a super zbudowany nawet znam typa 180 cm 60 kg i też ciacho...ważysz mniej?

Gość to niech kuźwa przypakuje
a nie narzeka ja jesstem kobietą, natura poskąpiła mi urody ale wszystko sobie wypracowałam ciężką pracą, ćwiczeniami i małymi korektami plastycznymi. teraz jestem uważana za ładną, ale pewnie nikt nie zdaje sobie sprawy ile mnie to kosztowało i kosztuje-wysiłku i pieniędzy

Gość drobna budowa czyli ile wazysz
? ja sie niedawno zakochalam w chlopaku ktory mial 170-175 gora i byl szczuply ale nie chudy, byl ladnie zbity ale tez nie umiesniony, taki fajny plaski brzuszek mial i twarde cialko mimo ze duzo nie wazyl. jezeli uwazasz ze jestes za drobny to wez sie w garsc i zacznij cwiczyc a nie narzekasz, nawet mając drobna budowe mozna ladnie wyrzezbic cialo tylko jedz tez troche:)

niepodamnickawam "ale autor pisze źe ma drobną budowe ciała, roziu. Zwróć uwage na to." Tak, oczywiście tego również nie pominęłam, jednak to jest takie szukanie dziury w całym, parę razy mu się powinęła noga w sprawach damsko-męskich i już 'odpuszcza sobie kobiety'. Widać, że jest jeszcze bardzo młody. :) A z drobną budową ciała można z powodzeniem się uporać, jednak na to potrzeba czasu i chęci. :)

Gość gbfgbfdbfg
waze wiecej ale mam drobne kosci, np nadgarstyek jak u dziewczynki 9 letniej ito mnie przekresla na zawsze u wszystkich. Ale nie dam sobie w realu po lbie jezdzic, a zauwazylem ze jak ktos jest watlej budowy czy to wzrostem czy wogole postura to kazdy by mu nasral na twarz, wymsial zniszczyl . Jeszcze sprobuj z takimi cechami fizycznosci walczyc w dziejszcyh czasach o cokowliek jak tu ttrzba sie rekami i nogami rozpychac o kazde gowno

Gość 56546456
a ja mysle ze z wygladem autora wszystko gra tylko charakter ma jakis dziwny i odpychajacy ...charakter > wygląd na laski ...jak jestes przystojnym zjebem to zapomnij o kobietach

Gość gbfgbfdbfg
jestescie glupie. Myslicie ze cale zycie mozna zapieprac na jakas silownie i wyrabiac miesnie tylko po to zeby NORMALNIE PRZECIETNIE wygladac w ubraniu tak jak w moim przypadku? dajcie spokoj, to tak jak nie wiem , talk jak wy byscie mialy codziennie przez godzine cwiczyc brzuszki do ostatnich sil i potu tylko po to by nastenego dnia moc miec brwi i rzesy a jakbyscie tego nie zrobily to byscie wygladaly jak potwor.

Gość 56546456
ja tam mysle ze jakis pedofil by cie jednak chciał. :D

Gość tez sobie odpuscilem
tyle robic zachodu dla kawalka dupy bo do niczego inne dziewczyna by nie mi potrzebna nie warto

Gość 56546456
zrób na tym interes ...sprzedawaj sie pedofilom im sie na pewno spodoba twoja uroda ,a i będa mogli legalnie poruchać /// pełnoletnie osoby o urodzie 9 letniej dziewczynki są w cenie na takim rynku ...smiało uderzaj

Gość gdybym ja miala wygladac jak
potwor to robilabym te brzuszki godzine dziennie! co to jest powiedz godzina? ile czasu poswiecasz na obijanie sie? duzo wiecej

Gość gdybym ja miala wygladac jak
a tak w ogole, to chyba chodzi o Twoj charakter a raczej Twoja kulture osobista, czlowieku jak Ty sie wyrazasz ??

Gość ja tak powiem
to,że masz małe nadgarstki to nic , znam wiele osób z małymi nadgarstkami , ale po siłowni na prawdę zmienia się budowa i te nadgarstki nie są tak zauważalne jak wypracujesz sobie silne przedramię.

Gość kalrina xXx
jak ja uwielbiam takich mężczyzn , nienawidze miesniakow, wole wysokich i szczupłych mężczyzn