Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adonissek

Samotne matki nie mają za grosz honoru

Polecane posty

Gość adonissek

jak tak można ? czy one są aż tak zdesperowane ? który facet związałby się z samotną matką ?

Gość adonissek
ale jednak ta samotna matka z jakiegoś powodu jest samotna nie prawdaż ?

Gość Mam nieodparte wrażenie
że być może jest samotna dlatego, że spotkała na swojej życiowej drodze takiego d..ka jak ty.

Gość adonissek
napewno nie widziała, że jest patolem i chodzi w dresie jest bezrobotny i nie ma wykształcenia, a dzień spędza z piwem przy boku, a potem pretensje, że ją zostawia z bachorem kochany misiaczek hehe.

Gość ale spąsorzy to nie naczycielk
odpowiadajac a pytanie : kazdy jesli byłaby ładna :D

Gość adonissek
prawda jest taka, że wartościowy facet taki jak np JA nigdy nie związałby sie z dziewchą z dzieciakiem, bo taki facet sie ceni i po co mu puszczalska z dzieciakiem ? Takie z dzieciakami mogą mieć tylko odpady, a nie facetów.

Gość Wychodziłam za mąż
za zdrowego faceta, po latach rozwodziłam się z alkoholikiem. Ja z nim nie piłam. Zostałam samotną matką, bo to lepsze niż wychowywanie dziecka w rodzinie patologicznej. Czy byłam przez to gorsza? Wydaje mi się, że nie, choć ty pewnie masz inne zdanie.

Gość adonissek
te 20 latki na portalach randkowych też niby były po 10 letnich związkach ? proszę cie nie rozśmiaszaj mnie uprawiały przygodny sex z byle kim i teraz mają i szukają kogoś statecznego po tym jak sie wyszalały.

Gość pumpkin_seed
adonissek - wartościowy chłopak to pojęcie względne, ale ty raczej do takich się nie zaliczasz. Wartościowy facet ma na tyle kultury, aby nie mówić o kobietach, których sytuacji nie zna, że są puszczalskie. Ty nie wartościowy jesteś, ale pusty tak, że aż echo dudni ;D

Gość adonissek
widze, że bronicie usilnie puszczalsie kurewki z dzieciakiem widocznie same takie jesteście lub byłyście, skoro lubicie przygodny sex z przypadkowymi ludzmi i jesteście z atym to życzę powodzenia.

Słaba prowokacja 0/10. Ale jeśli już jest poruszony temat samotnych matek, to uważam, że faceci podchodzą z większą rezerwą do takich związków, gdyż po prostu boją się obowiązków, tego, że nie będą mogli mieć tej kobiety tylko na wyłączność, nie każdy ma na tyle siły, tu potrzeba dojrzałości.

Gość adonissek
widocznie gustujesz jako facet w takich odpadach z dziećmi bo tylko takie jesteś w stanie zdobyć i czymś zainteresować.

Gość Wychodziłam za mąż
adonissek założył temat, żeby sobie pobluzgać, bo jakaś panna z randkowego portalu nie chciała się z nim umówić. Człowieku, Ty nawet nie potrafisz dyskutować, brakuje Ci argumentów. Totalne dno. Naprawdę, lepiej być samotną matką, niż wiązać się z kimś takim jak Ty. Pozdrowienia dla normalnych ;)

Gość aj aaaaaaaa
adonissek - musisz miec strasznie przykre zycie i doswiadczenia zwiazane z samotnie wychowujacymi matkami, czy kobieta, ktora samotnie wychowuje dziecko, bo jej facet okazal sie frajerem nie ma prawa do szczescia? W imie czego? Jest tak samo a nawet bardziej wartosciowa osoba od Ciebie, , bo np. ma wieksze doswiadczenie zyciowe. a Ty rozumiem taki jestes nieskalany ze mozesz w ten sposob wyrazac sie o ludziach i ich tak generalizowac? Zastanow sie chlopie nad soba!

Gość adonissek
pracuję w dużej koroporacji zarabiam sporą kasę na jej myśl każda ma mokro w majtkach i wszyscy byście mieli, poprostu nie interesują mnie odpady.

Gość pumpkin_seed
no ja bym wolała być samotną matką jeśli jako alternatywę miałabym takiego adoniska hehehe

Gość aj aaaaaaaa
adonisie od siedmiu bolesci :D rozumiem ze w tej korporacji robisz jako goniec? :D bo chyba osoba o tak ograniczonym intelekcie nie zasiada na powaznym stanowisku? Czy moze szefostwo sie jeszcze na Tobie nie poznalo? Jesli jara Cie to ze laski dowiadujac sie ile zarabiasz maja mokro w majtach to sam nakreslilas nam obraz lafirynd z jakimi sie spotykasz :D masz racje kolego - lepsza pusta materialistka od kochajacej i inteligentnej samotnej matki 🖐️

Gość adonissek
tak naprawdę jestem 30 letnim wyłysiałym, bezrobotnym prawiczkiem mieszkającym z mamusią i chciałem wyraźić swoją frustrację, bo nawet samotne matki mnie ni echcą :(

Gość Wychodziłam za mąż
"pracuję w dużej koroporacji zarabiam sporą kasę na jej myśl każda ma mokro w majtkach i wszyscy byście mieli, poprostu nie interesują mnie odpady." Mokro w majtkach to ty masz człowieku, bo jeszcze z pieluch nie wyrosłeś, zważywszy na Twoje poglądy. Poza tym cienko u ciebie z ortografią i interpunkcją, więc w tej korporacji to może sprzątasz i to kiepsko, skoro nie interesują Cię odpady. Słaby z ciebie Adonis, taki z krzywego lustra...