Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akaci

ide na rozmowe do bardzo drogiego sklepu odziezowego... :/

Polecane posty

Gość akaci

a wogole nawet nie pracowalam jeszcze w tej branzy...nie wiem o co moga pytac nawet... gdyby to byla jakas zwykla sieciowka to ok, ale tak to nawet nie wiem czy jest sens sie fatygowac:((

Gość co to znaczy chyba?
oj idz, potem bedziesz sobie w brode plula. strach ma wielkie oczy a jak przychodzi co do czego,to jest nic..:) wiesz w ogole jaki to sklep? to na tej samej zasadzie pytaj to o co bys pytala w sieciowkach :)

Gość akaci
no teraz juz wiem co to za sklep...nawet nie wiedzialam gdzie on jest, popatrzylam w necie i maja bardzo drogie ubrania:O dziwie sie ze wogole zadzwonili... a jak mam sie ubrac? chyba nie musi byc bardzo elegancko?

Gość co to znaczy chyba?
oglądałaś wczoraj pamiętniki z wakacji? :D ta dziewczyna co mieszka w Hiszpanii z chlopakiem wczoraj ubrała się na spotkanie z jego rodzicami bardzo ładnie i skromnie zarazem :D też może coś w ten deseń sprobuj. Wazne jest 1 wrazenie, jak bedziesz elegancka to powinni przyjąć Cię, prezencja na pewno liczy sie w takim sklepie

Gość Różniczkowo niezależna
postaw na elegancką prostotę :) głowa do góry! tam też pracują ludzie... TYLKO ludzie ;)