Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdgrtghr

NAJCHĘTNIEJ TO RZUCIŁABYM TE STUDIA

Polecane posty

Gość dfgdgrtghr

jestem na 1 roku, ale juz mam dosc :-O siedzenie całymi dniami na uczelni, co ja niby z tych wykładów wyniosę jak jestem zmeczona :-O Po co mi wf :-O wolałabym isc do szkoły policealnej na 2 fajne kursy, poszukac pracy, a studia zrobic zaocznie. Ale gdybym tak zrobiła to moja rodzina by mnie kurwa mać zjadła :-O

Gość fgdfhgh
to może rzuć studia i daj kasę mnie...ja chętnie skorzystam...

Gość dsfgdsfghjsdfghjdf
szkola to chba gowno i nic ci w zyciu w ogole nie pomoze tylko utrudni bo te oklepane bzdury co ucza to zenada naprawde wiecej sie nauczysz myslac wlasna glowa i lepiej zaczac od zaraz http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

jak studia nieprzyszlosciowe,to nie warto tracic czasu,jesli cos porzadnego to warto przemeczyc:)pierwszy rok jest zawsze najgorszy,potem bedzie lzej

Gość dfgdgrtghr
ekonomia, dziennie, na panstwowej uczelni

Gość dziewczyna z sieci
powinnaś zrobić tak jak mówisz, to Twoje zycie, potem będziesz żałowała

Gość przecież za porzucanie studiów
do więzienia nie wsadzają, więc skoro cię to nudzi, to bez sensu studiować. Znaczki na poczcie też ktoś musi stemplowac..

Gość dfgdgrtghr
z jednej strony wiem, ze to dobry kierunek i szkoda by było zawalic.... w głównej mierze dobija mnie matma, bo przedmioty zwiazane z rachunkowoscia lubie

Gość dfgdgrtghr
najgorze jest to, ze zawiode rodzine, dobrze sie uczyłam, ale nie wiem czy do konca swiadomie wybrałam kierunek

ja bylam na fizjoterapii, pozniej turystyka znowu nie to pozniej chcialam pedagogike, zdecydowalam sie na filologie nie otworzyli specj dziennikarskiej i jestem na dziennikarstwie i wiem ze to jest strzal w dziesiatke! dopiero za piatym razem mi sie udalo, wiec ty tez musisz probowac nie to, to sprobuj czegos innego pamietaj, nie ty pierwsza i ostatnia ;)

Gość dfgdgrtghr
ja też myślałam o dziennikarstwie, ale martwię się czy potem bedzie praca:( w ogóle marzy mi się kurs fotografii albo grafiki komputerowej :(

Gość dfgdgrtghr
Litle me- myslalam o techniku farmacji albo techniku optyku