Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dirtyrose

Praca przedstawiciela - POMOCY!

Polecane posty

Gość dirtyrose

Mam pytanie do ludzi którzy są przedstawicielami handlowymi Podoba Wam się ta praca?Trzeba mieć jakieś szczególne cechy?Dużo jeździcie?Jak reagują na Was ludzie?I jak płaca? Skończyłam studia w zeszłym roku Kierunek:biologia I dupa Nie mam pracy A jest sporo ofert dla przedstawiciela handlowego Nie bardzo wiem czy się nadaję Czy wogóle mnie wezmą jak się dowiedzą że mam malutkie dziecko - zaraz pomyślą że niedyspozycyjna jestem A mam mamę która będzie robić za nianię CO muszę wiedzieć starając się o taką prace?

Gość safaa
to zależy jaki przedstawiciel handlowy - czy masz jeździć po mieście i opychać tubki pasty do zębów, czy sprzedawać zaawansowany technicznie produkt.

Gość dirtyrose
Hm bo właśnie zastanawia mnie jedna rzecz: jedni piszą że robota łatwa, lekka i przyjemna inni że trzeba sie nieźle napocic zeby wyrobić na 1500zł Ja tam pracy się nie boję - ważne żeby pensja była Ale jeśli mam padac na twarz za 1500zł to chyba już lepiej iść do biedronki na kase:P

Gość dirtyrose
uuppp Nikt nie pomoże?

Pewnie jednym się ta praca spodoba, innym nie. Koleżanka była przedstawicielem medycznym. Jeździła po przychodniach i szpitalach i wciskała lekarzom ulotki. Szczerze tej pracy nienawidziła, ale była nieźle płatna, więc po pół roku odbiła się trochę finansowo od dna i zrezygnowała. Generalnie była tam bardzo duża rotacja, więc myślę, ze większości osób ta praca nie odpowiadała.

Gość dirtyrose
W zasadzie to chodzi mi głównie o to jakie trzeba mieć cechy by dac sobie radę w tej robocie JA się ludzi nie boję, jestem dość odważna, tyle że nie wiem jak zareaguję jak ktos mnie wyzwie albo pogoni:PJak ludzie reagują na przedstawiciela Jak na akwizytora?

Gość dirtyrose
Aha czyli jednak nikt wiecej sie nie wypowie....Szkoda Dalej w zasadzie nic nie wiem