Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bzdurawsumie

Pomysł na tanie odswiezenie mieszkania.Kuchnia i łazienka.

Polecane posty

Gość Bzdurawsumie

Dziewczyny wlasnie dostalismy z mezem mieszkanie po babci meza. Mamy 2 mc dziecko wiec narazie gruntowny remont odpada Chce odswiezyc kuchnie i łazienke. Tam jest lamperia. Podpowiedzcie mi na jakie kolory bedzie ladnie i czysto Kuchnia: Sciany+lamperia+szafki - jakie kolory +dywanik lazienka tak samo sciany i szafeczka :) Czekam na pomysly. dziekuje z gory

Gość Adriatyckaanna
zbic lamperie. lamperia jest okropna. farbaolejna ma do siebie to, ze trzeba ja usunac,bo pomalowac sie nie da. trzeba zbić ja ze sniany. twoj maz sam to zrobi. kolory dopasuj domebli, zaslon, innych elementow.

Gość spowrotem
łązienkę mam w kolorach czerwieni (nie rażącej) i beżu dodatki w kolorze ciemnego (szafka drewniana) brązu i brązu jasnego (np. kosz na bieliznę) - fajnie wszystko wygląda kuchnia - kolor miodowy na ścianę, lacobel - kawa z mlekiem, jasny kolorek, meble w kolorze wanilii, dodatki brązu, zieleni i bieli to tak w skrócie

Jest teraz tyle rozwiazan, chociazby jakies fabry czy gumy struktralne, panele, ja bym wybrala jasne kolory.

Gość miałam w przedsionku
olejną lamperie i jej nie zbijaliśmy tylko zmatowiliśmy papierem ściernym i na to tynk strukturalny i dobrze się trzyma już 3 rok! Jakbym miała w łazience lamperie to kupiłabym dosłownie kilka kafli, żeby dać nad wannę i umywalkę, a resztę zrobiłabym właśnie w takim tynku, na pewno by to bardziej nowocześnie wyglądało i dłużej posłużyło!