Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestemnikim

Gap Year - jeszcze raz do matury. Jest ktoś?

Polecane posty

Gość [nie]skończona maturzystka
taa...jest jest

Gość gfhbhftruh
ja mialam w tym maju pisac, ale chemiczka dala mi strzale na koniec i mialam poprawke ktora zdalam, wiec teraz mam przerwe(chodze tez do szkoly medycznej zaocznej) i juz zaniedlugo bede pisac maturke :P dzis ide sie do skzoly dowiedziec o jakies maturalne podania.

Gość pijany zajóncek
ale o co chodzi bo nie rozumiejet

ja też miałam zdawać w tym roku, ale niestety...dyrektor postawił mi ultimatum i dopiero w maju 2012 bede zdawać:)

Tzn ja nie z powodu poprawki, tylko niewystarczającej liczby pkt na studia i chce poprawić i jeszcze raz spróbować. Ktoś jeszcze? Jak sobie radzicie?

ja mam cała maturę do napisania i omówienia:D jak to dobrze, że chociaż to LO skończyłam:)

teraz macie pole do popisu.... nikt wam nie bruździ z niepotrzebnych przedmiotów - nie musicie rano wstawać i iść na bezsensownie straacone 7godzin o skzoły - nic tylko od rana się uczyć do tej matury 5h dziennie bilogii i chemii ZAMIAST szkoły = wynik powyżej 90% na rozszerzonym = każda uczelnia w tym kraju... moim zdaniem to jest aż NIESPRAWIEDLIWE ! ;)

Gość pijany zajóncek
niesprawiedliwie to Ty masz w mózgu :PxD

Gość gfhbhftruh
:D ja sie sama bede uczyla polskiego i biol, matme prawie cala rozumie,, ale poprosze o pomoc i to samo z ang..tyle ze jego w ogole nie rozumiem.

ale w praktyce sięokaże że osoby z samodyscypliną prowadzącą do niezdania matury :) , w kwietniu się zorientują że nic nie zrobiły - efekty będą równie opłakane jak w tym roku i klapa ;) oczywiście - będą wyjątki od tj reguły które osiągną sukces, ale 😴 NIELICZNE :classic_cool: 🖐️

Gość pijany zajóncek
spierdalaj szmato

Gość gfhbhftruh
tzn ze niby czego jestem pewna? :P

To czy ktos ten rok przebimba czy sie bedzie uczyl to zalezy tylko od niego samego... Takze radze sie razem mobilizowac i ruszac dupska do roboty ;))))