Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Lady Laroo***

boli mnie brzuszek

Polecane posty

***Lady Laroo*** Nie wiem jak Ci pomóc :( wiem jedno... jedna ze "starszych" koleżanek raz mi opowiadała jakie to miała te dni. Miesiąc w miesiąc mdlała i wymiotowała z bólu. Dostała zgode na zastrzyki przeciwbólowe, bo nawet do pracy iść nie mogła. Nic jej nie pomagało, zadne tabletki, tylko zaszczyki. Karetka co miesiac przyjezdzala do niej by dawac jej "ulgę" ale nie trwalo to długo... po urodzeniu dziecka juz jej przeszło. Ja na tomiast nie mialam nigdy bólów brzucha przy okresie. Nie wiem co to jest ale wiem co znaczą skurcze przy porodzie, choc i to nic strasznego jak sie na gazie jedzie :D:D To by Ci sie sprzydało - gas :D choć drogi i niedostepny interes by to trzymac ot tak sobie w domciu :D

Nigdy wcześniej nie miewałam takich boleści,bolało ale ot tak,jak to przy okresie,a teraz jest coraz gorzej,do tego doszły bóle pleców 2,5 tygodnia przed okresem,to jest chore,trzymałam ten okład i nic nie pomaga,ten ketonal o dupe potłuc,nic nie pomaga,

ej, to jak to nie są Twoje bole z powodu okresu, bo wczesniej takich nie mialas, to co Ty kobieto jeszcze tu robisz? kafeteria to nie emergency !!! Wio do szpitala, bo to sie może cos niedobrego z tego stac. Ze akurat tylko przy okresie... jedz do szpitala !!!

to są bóle tylko podczas okresu,wcześniej mnie tak nie bolało,dopiero ok pół roku temu zaczęło się tak dziać,jutro śmigam do lekarza bo juz nie dam rady

Gość pasztet żeński
Ale nie czaję. Piszesz, że masz tramadol w domu, więc o co ta afera? Akurat tramadol na taki bardzo silny ból, ledwie do wytrzymania, jest idealny. Gin mi to przepisywał jak miałam 19 lat, i wiłam się z bólu. Jeden tabs i masz spokój jakbyś w ogóle nie miała okresu. Z czym problem, skoro sama piszesz, że masz tramadol pod ręką? Na pewno to masz? pod nazwą Poltram czy Tramal? pozdrawiam i życzę żeby ból minął. 🌼

No dla mnie na bole wszlekaiego rodzaju był ketotal, teraz mam w domu ketonal forte, a dzis juz poraz drugi biegunka, ból brzucha niesamowity... a bolał mnie tylko ząb. Uwazaj na silne leki, bo znow mozesz dostac boleści żołądka.

No dla mnie na bole wszlekaiego rodzaju był ketotal, teraz mam w domu ketonal forte, a dzis juz poraz drugi biegunka, ból brzucha niesamowity... a bolał mnie tylko ząb. Uwazaj na silne leki, bo znow mozesz dostac boleści żołądka.

pasztet żeński tramadol Boję się brać tramadol, siostra po tym cały dzień nie mogła dojść do siebie i boję się że na mnie tak samo zadziała,znowu ketonal setka na mnie nie działa

Gość pasztet żeński
Jak się boisz, możesz zadzwonić na pogotowie i poprosić o radę lekarza dyżurnego (bez obaw, porady telef. należą do ich świadczeń). Przedstaw sprawę, dostaniesz fachową i uprzejmą odp. Moim zdaniem powie Ci, że jak masz w domu tramadol i takie bóle to żebyś wzięła. Ale nie namawiam, absolutnie, tylko żal mi, że tak cierpisz, bo wiem co znaczy silny ból okresowy.