Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarzlaak

jak nosić spódniczki zimą?

Polecane posty

Gość zmarzlaak

chciałabym kobieco się ubierać zimą,ale jak to robic? nawet jak zaloze grube rajstopy to jest zimno..Przeziebiam sobie pecherz,pozostaja grube spodnie i pod to legginsy jeszcze.Nie woze sie samochodem zeby moc sie cienko ubierac. Wiecie moze gdzie mozna kupic np wełniane majtki albo jakas bielizne co naprawde chroni od mocnego zimna?:) na allegro,nawet jak wpisze grube majtki to wyskakuje zwykle bawełniane dziadostwo

Gość Aeuq
A powiedz mi co jest cieplejszego od welny i bawelny?

Gość poszukaj bielizny termoaktywne
poza tym, ja zakładam leginsy do spódnic zimą. W biurze leginsy zdejmuję i jestem sobie w rajstopach. Przed wyjściem znów się zbroję :)

Możesz zakładać rajtuzy, a na nie np.legginsy (w pracy je zdjąć), płaszcz, kozaki i wystarczy. Ja jeżdżę komunikacją miejską i w zasadzie wkładam tylko grube rajstopy (kupuję na zimę np.100den).

Gość StylowePaski.pl
Dla mnie leginsy są zdecydowanie bardziej wygodne wiec w zime zakładam je do spódnicy i jest mi nawet ciepło,w końcu to najważniejsze. www/StylowePaski.pl

Gość mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja chodze tylko w spodnicach, wiec mam to obcykane :) najgrubsze rajstopy z mozliwych + zakolanowki do polowy uda, ktore w pracy zdejmuje, czasem dokladam jeszcze skarpetki :)

Gość revilo
1000???? ja grubszych niz 300 den chyba nie widzialam :| a gdzie takie mozna kupic (bo ja tez pisze o gatcie)

Gość koniczynka zielonaaaaaaaaaaaaa
Z dobrym materiałem nawet minióweczki nadają się na zimę, takie jak te http://adf.ly/3Jf36

Gość kpnmtgkpnbpg
Jeśli naprawdę szybko i mocno marzniesz- polecam rajstopy 600dem- wyglądają normalnie z zewnątrz ( taka microfibra), a od wewnątrz mają grzejący polarek :) ich cena to ok. 30 zł :)

Gość MarketModa
Leginsy ocieplane polarem, lub rajstopy z polarem, najlepiej sprawdzają się zimą. Często są cieplejsze od spodni. www.marketmoda.pl

Gość ja nosze dłuższą kurtkę
i wystarcza - no i rajstopy 40-60 den

Gość leginsy blyszczace jak skora
i do tego skórzana mini i jest cieplo i sexi zarazem!

hmmm... ja widzialam fajne grube rajty, zakolanowki w sOliverze... takie plecione jak swetry... moze wystarczy gdy nalozysz takie na grube rajtki :)

Gość czerwone_korrale
Mozesz przeciez kupić sobie takie spódniczki( kilka bo widac jaka jest cena) http://eko-bielizna.pl/ i nosic je do leginsów. Widziałam ze tak chodza dziewczyny i wyglada to naprawde bardzo fajnie.