Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klimaciara333

Tęsknota

Polecane posty

Gość Klimaciara333

Moje Drogie! Mam niesamowity problem. Mianowice chodzi o tęsknote... Powiedzcie mi czy Wy również tak przeżywacie każde rozstanie ze swym mężczyzna? Jak sobie radzicie, pomóżcie mi proszę. Dajcie jakieś rady, bo zima się zbliża i chyba oszaleje...

Gość Klimaciara333
Niestety, mój mężczyzna pracuje w innym mieście i widujemy się co dwa tygodnie ;/ najgorzej jest jak wyjezdza a właśnie dziś wyjechał... :|

Gość majka@kajka
musisz znaleźć sobie jakieś najlepiej wciągające zajęcie, ja doskonale Cię rozumiem bo ja ze swoim widzę się dość często bo jakieś cztery dni w tygodniu a mimo to w te dni tak jak dziś czy jutro gdy nie będziemy się widzieć nie wiem co mam ze sobą zrobić, tak to już jest że jak kogoś tak na prawdę pokochamy to chcielibyśmy spędzać z tą osobą maksimum czasu ale to nie zawsze jest możliwe :( na jesienne wieczory polecam dobrą książkę, może jakiś kurs językowy, albo np naucz się robić na drutach czy szydełku i wolny czas przeznacz na zrobienie ukochanemu szaliczka i czapki na zimę?

Dziękuje bardzo, może zacznę biegać, tak jak to robiłam gdy byłam młoda i piękna? A może któraś z Pań jest z Torunia i pobiega ze mna? :)

Gość Zocha;D
Droga Klimaciaro333 Lepiej nie zachecaj nikogo do biegania bo to moze byc jakis zly Pan.. bedzie wiedzial ze jestes sama i.. Wiec wez sobie kup pieska czy chomika i z nim biegaj:) Pozdrowienia

Droga Zocho! Chomiki są za małe a ja ma w sobie duuuuuuużo miłości. Ale nad psem pomyślę. A tym Złym Panem prosze mnie nie straszyć!

Gość Zocha;D
ale jak szybko biegaja;D nie raz szybciej niz niejeden bokser;D

Gość xcxcvcvcvcvvbvbnvnvm
ja ze swoim widze sie raz na kilka miesiecy i powiem ci ze zaczynam tesknic dopiero po jakichs 2 miesiachc od ostatniego spotkania, dziwne to jest ale tak mam

Gość Zocha;D
Siostra usiadla tak?? to moze biegaj ze swinia? nikt Ci jej nie przygniecie, chyba, ze..;D