Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WczesniakowaMama

Fryzjer Poznan

Polecane posty

Obojetnie.W poznaniu sie dojedzie.Byle byl/byla dobra.A jak cenowo?Z farbowaniem tez ok?bo mam ciemne wlosy a chcialabym sprobowac blond.no i zeby zostaly mi wlosy na glowie.:D

Co do farbowania to nie wiem, bo farbuję sie w domu, ale sądząc po tym ile ma klientek to jest dobra. Ja chodzę do niej do cięcia i jestem bardzo zadowolona. Niedawno za ścięcie włosów z długości "do łopatek" do "ramion" zapłaciłam 30 zł. A podczas mycia głowy serwuje taki masaż że poprostu odpływam. Rewelacja.Jeśli chcesz to podaj maila podam Ci namiary.

SALON URODY TWENTY ul.Krysiewicza 6,Poznan tel. 696 099 462 Cennik: Ciecie damskie 20 zl Ciecie meskie 20 zl - dla seniorow 12 zl Ciecie + modelowanie : wlosow krotkich 30 zl wlosow srednich 35 zl wlosow dlugich 45 zl Modelowanie : wlosy krotkie 20 zl wlosy srednie 30 zl wlosy dlugie 40 zl Koloryzacja 80 - 150 zl Upiecia 50 - 90 zl Przedluzanie wlosow 1500 zl Masaze: Relaksacyjny ,leczniczy,wspomagajacy odchudzanie,antycellulitowy pol godziny masazu 40 zl godzina masazu 80 zl tel. masazystki 515472299

Gość Jestem_ Kobietą_______________
tania to warta polecenia ??? :-o

Gość Zeberka85
Ja też chodzę do Lolo Manolo:) Mi bardzo podoba się pomysł z salą zabaw - nie muszę specjalnie wynajmować niani na czas kiedy idę do fryzjera. Fajne jest również to, że fryzjerka jest równocześnie stylistką, dzięki czemu nie tylko uczesze, obetnie czy zafarbuje, ale również doradzi w czym jest najlepiej. Noo i do tego w tym salonie można napić się kawy, zjeść coś słodkiego - nigdzie indziej się z czymś takim nie spotkałam. Jeśli chodzi o samego fryzjera to tu http://www.lolomanolo.pl/ mają wszystko szczegółowo opisane

Gość gość
up up

Gość sara67ugu
Najważniejsze, aby fryzjer odpowiadał naszym gustom. Moje zaspokoił www.salonmagia.eu. Wykonałam regenerację włosów po trwałej, a następnie farbowanie. :)

Gość gość
Ja chodze do Pani Izy do Da Vinci;) Ciągle się szkoli i jest na bieżąco, zawsze cos fajnego doradzi w przystępnej cenie :)