Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cybermania

cyber-mania

Polecane posty

Gość cybermania

Jak sie uwolnic o relacji internetowych? od rozstania z partnerem zaczelam rozmawiac z facetami na czacie itd, dawało mi to poczucie frajdy i zabijało pustkę , zaczęłam przenosic te znajomosci na tel komórkowy gg itd, kiedy faceci konczyli znajomość czułam ogromny zal, i nie rozumialam dlaczego, mimo ze byli to obcy faceci po kilku dniach rozmowy angazowalam sie w to i plakalam kiedy mnie odsuwali to jakies szalenstwo, płytkie emocje itd, ale w momencie kiedy to sie dzieje trace nad soba kontrole. Chcialabym poznac kogos i zbudowac normalny zwiazek, ale czasem mam wrazenie ze to niemozliwe. Co mam robic?

Gość cybermania
Nie wiem co mam robić, kiedy jestem sama czuje pustke , roznosi mnie w środku strach i beznadzieja, kiedy moge poflirtowac z kimś chocby w tym durnym necie czuje euforie.... wiem , że to chore ale tak jest Czy ja az tak nienawidze samej siebie

Gość sherlloczka
do lekarza !

Gość cybermania
regre- i to pomorze? człowieku tu chodzi o emocjonalny stan, gdyby wurzucenie kompa wywaliło mi z głowy takie mysli, wątpliwości, lęki to pewnie dawno bym to zrobiła, wiesz co to znaczy zaciskać pięsci z bólu bo jest się samemu w domu??? czuje sie jak narkomanka i akurat zartobliwe teksty mnie nie bawią w tym temacie

czuje sie jak narkomanka i akurat zartobliwe teksty mnie nie bawią w tym temacie" więc czego oczekujesz od nas?

Gość sherlloczka
już sie zapisałaś do lekarza-do rodzinnego idź, opisz stany napięcia- zapisze ci os na redukcję, skieruje dalej. Widzisz jakieś inne wyjście ? Chyba ,że potrafisz sama z siebie wyjść z domu i poznać kogoś w tym mitycznym REALU.

Gość setka..
nie sluchaj regresa jemu nie pomoglo

Gość cybermania
byłam u psychologa i zaczynam zauwazac symptomy uzależniania sie od facetów, ale nadal mi z tym , źle, czy bylabym gotowa wyrzucic kompa??? tak, ale wiem , że bede wynajdowała inne sytuację szukała kontaktu z eks facetami zeby zapewnic sobie odpowiednią dawkę emocji... ehhh moze faktycznie zapisze sie do jakiegos lekarza jakies leki na obnizenie nastroju itd sama nie wiem, ale wiem ze nie moge tak dłuzej funkcjonowac bo to mnie wykancza

Gość cybermania
czego od was oczekuje??? nie wiem moze wsparcia, moze jakiegos pomysłu na wyjscie z tej pętli , moze chcialam sie komus zwierzyc sama nie wiem, plakac mi sie chce

Gość phikus
następna psychiczna... poczytaj sobie o psychice bordeline

Gość cybermania
phikus - jakkolwiek to zabrzmi dziekuje to ja... ku...wa to przerażająco o mnie