Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaszczuplapytajaca

czego nie mogą robić grubi ludzie? szczere odpowiedzi

Polecane posty

chodzi mi o ludzi, którzy wazą około 100 kg a wiec nie jest to jakaś monstrualna otyłosć. 1) nie moga zakładac spodnic, bo nogi się obcieraja 2) nie moga nosic bluzek na ramiaczkach 3) nie moga nosic szpilek 4) nie moga biegac, jezdzic na rowerze itp. co jeszcze? z wlasnego doswiadczenia powiedzcie.

Gość A powiedz mi dlaczego
taka kobieta nie może nosić szpilek????Mogą-wszystko mogą.Na ile in sił starczy to biegają,jeżdżą rowerem.Nie rozumiem tego tematu.

Gość sowizdżoł z Podkarpacia
ej ale ty panna pierdylisz... ja ma 102 kg chodze w szpilkach i spodnicach, jeżdze na rowerze, kocham się z facetem i nie odczuówam że czegoś nie mogłabym robić. Obenie sie odchudzam. chce ważyć 75kg.

Gość zawsze coś
bzykanie jest możliwe przy tej wadze ?

jak można nosic spodnice jesli uda sie o siebie obcieraja? :O albo kochac sie :O przeciez ten facet musi w faldach ginac :O ja myslalam ze jestem gruba przy wzroscie 178 cm waze 64 kg :O wiem ze duzo, ale wy to juz w ogole :O

Gość white chocolate mocha
wszystko mozna. A napewno mozna byc bardziej inteligentnym niz utorka tego tematu

moje pytanie jest normalne grubasie :O

Gość Olivia21laaaat
nie wiem ,ale nie lubie grubych. szczegolnie grubych kobiet bo faceci jeszcze sa mili nawet ci grubi ,ale kobiety sa zawistne a sie obzeraja

Gość Olivia21laaaat
nachetniej grube by pozabijaly te szczuple i wyzywaja nas od wieszakow choc wage mamy w normie ( moze przerazniliwie chude jak anja rubik nie jest ladne ,ale mowie o szczuplym ciele z piersiami talia i biodrami) i waga w granicach normy

zależy jak ta "otyłość" rozłożyła się na ciele bo jeli np facet ma brzuch większy niż kobieta w ciąży to nie może oglądać swojego fiutka :d

Gość Olivia21laaaat
jakkolwiek by sie nie rozlozyla to wyglada to strasznie. u facetow tez nie za fajnie ,ale juz szczerze wole grubszego ( nie otylego) faceta jak kobiete

czasami mam dosc kiedy widze te zawistne spojrzenia grubych kobiet na moja osobe. nie macie wlasneo zycia?

a dlaczego od razu prowo? co w tym dziwnego/