Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asgnbibgiugrgse

Czy warto studiować na prywatnej uczelni?

Polecane posty

Gość asgnbibgiugrgse

Jak pracodawcy patrzą się na takie studia?

Pracodawcy maja wyjebane na studia i na to co ,gdzie i kiedy studiował. Nie liczy sie papuier a to co kto potrafi. Chyba nie myslisz że przyją cie na jakieś stanowisko bo masz papiery a zielonego pojęcia nie masz o niczym. Teraz uwierz mi pracodawcy na to się nie patrza bo w dzisiejszych czasach nawet największy idiota i nieudacznik może skończyc studia.Teraz liczą sie ludzie a nie ich bezwartościowe papiery! Tagże nie wysilaj się:D

Gość Penelopka z Katowic
no racje ma dziewczyna wyżej.

Pozatym dobrym przykladem jest u mnie w pracy menager. Kurwa po studiach a taki idiota ,że szok.Teraz mamy za menagera chlopaczka ktory jest po zawodowce a taki obcykany i obiegany ,że pała mala. Daję sobie rade i szef jest z niego zajebiscie zadowolony.Powiedzial że następnym razem jak ktoś przyjdzie z zadartym łbem ,ze kto to on nie jest bo skończył studia -to ściagnie mu pory i wytrze tymi papierami mu dupsko :D:D: Tak powiedział.!!!!!!!!

Gość Agnieszka z Ostzreszka
tagże - kurwa dziewczyno skończyłaś chociaz podstawówkę :o do chuja co za analfabeci 🖐️

Gość asgnbibgiugrgse
,,także" Niekoniecznie się z tym zgodzę, ponieważ już pracuję, a pracę dostałam ze względu na moje studia. Ukończyłam renomowaną uczelnię i dlatego mnie przyjęli, mimo, że było ok 40 kandydatów na moje miejsce pracy. Również z doświadczeniem... Teraz jednak chętnie wybrałabym się na drugie studia, widziałam kilka interesujących kierunków na prywatnych uczelniach i zastanawiam się czy warto. Miałabym bliżej, w mieście w którym mieszkam.

No to dobrze widocznie trafilaś.Widocznie firma bez doswiadczenia.Patrzy na papier a nie na czlowieka. Do tego ścierwa wyżej.-nie interesuj sie padalcu bo kociej mordy dostaniesz.W moim słowniku słowa wygladaja troche inaczej:D:D:D