Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrielaaaa222

Nie umiem kochać !!!!Zwiazki miesieczne.

Polecane posty

Gość Gabrielaaaa222

CZy to jest problem ze mna.Może z moja psychiką.Mimo ze mam 22 lata nigdy nikogo nie kochałam.Oczywiscie kocham moja rodzine i przyjaciolki,ale zadnego faceta nie.Moje zwiazki koncza sie po miesiacu bo stwierdzam ze to nie to.Czy ktos tez tak ma???

Gość Chryste Panie , Mateczko Kozł
dopadła cię miesięcznica smoleńska, musisz dać na tacę ksiendzowi spod Krzyża, und ks Natankowi.

Gość Gabrielaaaa222
Nie,dziękuje.Nie wezmę z Ciebie przykładu.

wybierasz nie wlasciwych facetow pchasz sie w zwiazki tylko po to zeby z kims byc, wybierasz byle kogo na swojego faceta nie czujac zbytnio nic do niego... i po H_U_J ? po to zeby sobie teraz wkrecac ze jestes zimna suka i nikogo nie pokochasz.... a jezeli sie myle to zajmij sie prostytucja bo masz do tego odpowiednie cechy :D LORD KOKS

Gość mska;)
komentarz wyżej jest nie na miejscu... ja myśle że jeszcze znajdzie się odpowiednia osoba którą pokochasz,to kwestia czasu i cierpliwości:) trafisz wreszcie na tego wymarzonego,bo jak dotąd trafiałaś na jakies beznadziejne ,,modele,,

morda pustaku "trafisz wreszcie na tego wymarzonego,bo jak dotąd trafiałaś na jakies beznadziejne ,,modele,," pieprzysz jak dziki knur na podwojnej dawce testosteronu... sama wybiera nie wlasciwych nikt jej do zwiazkow nie zmusza sama sie pcha nie zwazajac czy cos z tego bedzie czy nie, czy wogole cos do niego czuje czy tak poprostu wiatr powial...

zona swojego pucybuta slyszalem ze jestes grubom maciorom ktora ma mlodszego niskiego anorektycznego ruchacza... czy to prawda to co oni o tobie mowia ?

Gość Gabrielaaaa222
ale ja nie powiedziałam że co miesiac mam innego bo tak nie jest.Przez caly rok.Miałam jednego faceta z ktorym postanowilam byc w zwiazku.Jednak po miesiacu stwierdzilam,ze szkoda jego czau i zaangazowania jak ja wiem ze go nie pokocham.Wiec nie pcham się na siłe.

Gość Gabrielaaaa222
Z iloma hmmm nie liczę tych co nawet nie chciałąm być w zwiazku.W ostatnich 3 latach bylam w zwiazku z 6 pamietam.

no to w takim razie zostan prostytutka masz idealny charakter nie bedziesz zakochiwac sie i podchodzic uczuciowo do klijentow :D zona pucybuta... nie wiec nie mam tak tylko pytam bo natknalem sie kiedys na takiego posta tutaj ;)

Gość Chryste Panie , Mateczko Kozł
niedobrze, masz 22 lata, czyli tzw perskie oko, dwa asy, najdurniejszy wiek, jak ci który dobrze piczki nie przetrzebie do 23 lat to stracona jesteś dla społeczeństwa. Tako rzekłem, let it be.

Gość Gabrielaaaa222
hahaha moze wlasnie niektorzy tak uwazaja ze jak kobieta nie umie kochac to jest zimna suka,ktora lubi sie"jebać" na prawo i lewo.O tuż niestety Was zmartwie.Spałam tylko z jednym facetem i to byl moj najdluzszy zwiazek w zyciu czyli roczny.

gabriela maly masz przebieg mowisz tylko z jednym nie zakochujesz sie masz zimne serce jestes mloda i masz pseudonim jak z agentury BIORE CIE swietnie sie nadajesz uzgodnimy stawki i godziny masz u mnie ochrone ustalimy jakich klijentow chcesz przyjmowac dzielimy sie pol na pol ;) witam w firmie LORD KOKS PIERWSZY !!

Gość Gabrielaaaa222
Własnie nie.Byłam rok w zwiazku ok,ale to byl zwiazek z amrynarzem,wiec szybko mi sie nie" znudził".Byl 4 miesiace na statku....Nigdy nikogo nie kochałam i dla mnie to obojetne czy oni beda jutro czy nie.To jest okropne.

Gość fiutek46
A czy do ojca masz dobry stosunek? mysle ze nie!

Gość Gabrielaaaa222
mam bardzo dobry.Kocham mojego tate nad zycie.

Gość Gabrielaaaa222
..... !

Gość fiutek46
To wyobrazaj sobie obrazowo, jak ma facet wygladac, albo jakie ma miec cechy abys go pokochala. Wtedy poswiadomosc przez telepatie, doprowadzi Cie do takiej sytuacji. A moze masz ogolna niechec do facetow, ze wszyscy do niczego.

Gość Gabrielaaaa222
Nie mam niecheci tylko nikt nie potrafi chyba sprostac moim oczekiwaniom

Gość fiutek46
Medytuj i rób wyzualizację na idealnegp partnera, a podświadomość, spełni Ci to. A czy w tym wieku nie masz popędu seksualnego, jeżeli nie to cóś nie tak.