Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka244444444444444

kocham luksus ,imprezy ,ciuchy , jak podrywaja mnie faceci

Polecane posty

i seks.. jestem pusta?

Gość Zdzisiek
nie jesteś po prostu luksusową kurewką

i w sumie cale moje zycie to wyscig z kolezankami kto np bedzie mial wieksze powodzenie w klubie itd cale zycie uplywa to udowadnianie innym ze jestem fajna , ze ladna ,ze mam fajne ciuchy i wogole nikomu sie nie przynaje do tego ze mi tak bardzo na tym zalezy zeby robic na innych wrazenie ,ale to dla mnie w sumie najwazniejsze: co pomysla o mnie inni

i ujdaje twarda ,ale tak naprawde sie przejmuje kazdym slowem . a jak mnie podrywaja w klubie tak ze kolezanki sie nie moga nadziwic to mam satysfakcje . nie jak ktos powie ,ze jestem madra bo madra dziewczyna dla wiekszosci ludzi malo znaczy kiedys bylam inna zupelnie , zupelnie inna. tzn taka cicha szara myszka ,mialam swoje idealy.. ale zmienilam sie ,a raczej zycie mnie zmienilo

Gość Zdzisiek
wizerunek to podstawa w zawodzie kurwy

Gość Zdzisiek
a ile bierzesz za godzine?

Gość simian raticus bingalaszatanu
Robisz to co lubisz w sumie!

przyjemnosc, satysfakcje ze jestem atrakcyjna dla kogos choc nie z kazdym facetem seks jest przyjemny z niektorymi jest beznadziejny nawet z tymi doswiadczonymi czasem mam satysfakcje ze np komus sie kiedys nie bardzo podobalam tzn nie lecial na mnie ,ale jednak na mnie polecial i sam to zaproponawal wiem moze i glupie ,ale tak mam

w sumie tak. i taka bardziej odpowiadam ludziom tylko to mi sie nie podoba ze robie wszystko zeby sie tak naprawde podobac ludziom . ale jakbym robila po swojemu wszystko to uchodzilabym chyba za dziwaczke

a jak sie jakiemus facetowi podobam strasznie i za mna lata to on mnie wlasnie wtedy mniej kreci chocby byl przystojny. taka juz moja przewrotna natura

24

ale tak to juz jest tak naprawde kazdy z nas sie przejmuje opinia innych i nie ma na to rady. od opinii innych zalezy cale nasz zycie

Gość niedlugo bedzie 100kg
w głebi siedzi wciąż ta sama mała zakompleksiona dziewczynka, która nie ma poczucia włsnej wartości i musi sobie udowadniać, że cos znaczy. Nie zmieniłaś sie - tylko stworzyłaś sztuczny pancerz. Tak naprawde żalośnie żebrzesz o akceptację. Jednak nie martw się - wiekszosć kobiet z tego wyrasta około 30stki

Gość belllinndaa
Dziewczyno ale co ty sie chwalisz cxy zalisz?