Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciupenkaa

Statystyka: ile czasu jestescie w zwiazku,

Polecane posty

Gość Maciupenkaa

ile macie lat, czy mieszkacie ze soba jesli nie to ile razy w tygodniu sie widujecie, jak ze soba spedzacie czas, czy jestescie ze soba bo sie kochacie czy tez z przyzwyczajenia...?jak to u was jest?

Gość 24i5
ja 31 lat , on tez , rok prawie sie spotykamy, nie mieszkamy razem, on zakochany ja w nim nie, widzimy sie w kazda srode i cala sobote i niedziele. Jestem z nim bo nie chce byc sama

Gość maciupenkaa
Calluna- co to za liczby podajesz...?

Gość maciupenkaa
acha...a co robicie ciekawego razem? i czemu nie mieszkacie razem...?

zazwyczaj data waznosci zwiazku to przecietnie 2 lata potem 3 zadko 4 zdaza sie dosc czesto w tych wytrwalszych 5 lat po czym ulega przedawnienia i najczesciej baba znudzona szuka czego innego... :)

Gość maciupenkaa
czy tylko baba szuka czegos innego? ..nie sadze. Ja jestem ze swoim prawie rok i tak wiem ze nic z tego nie bedzie...Widujemy sie w weekendy, nie klocimy sie , gotujemy razem, chodzimy od czasu do czasu do resteuracji taka rutyna bleeeee

Gość poma rańcza
31 i 35 lat, jesteśmy od 11 lat i 5 misięcy, a mieszkamy razem od 11 lat. Spędzanie czasu to dramat; on cały wolny czas spędza przed kompem (gra w WoW), ja no cóż; staram się coś sobie wymyślić, czytam, oglądam filmy, trochę gram, spotykam się ze znajomymi. Co do ostatniego pytania to nie wiem sama na ile to miłość a na ile przyzwyczajenie i przywiązanie

Gość maciupenkaa
czy zrobilam? duzo rzeczy ale to nie moja wina ze serce nie sluga...nie kocham go i juz i chocby nie wiem co on zrobil i tak sie w nim nie zakocham a szkoda bo dobry z niego facet...Dobry w lozku, swietnie gotuje, przystojny ale...nie kocham go i juz a nie chce byc sama...

maciupenkaa "czy tylko baba szuka czegos innego?" haha jestes tepak sama tym postem dalas do zrozumienia ze cie powoli nudzi ten zwiazek i poszukasz czego innego... wiec kolejny punkt na niekorzysc kobiet do smutnych statystyk :P

Gość maciupenkaa
nogoglaszczka- blee to okreslenie rutyny , nie zwiazku

Gość anikadulka
Lata 33 i 34, 11 lat razem, mieszkamy 7 lat, ciagle zakochani. Czas spedzamy roznie, czasem kazdy przy swoim kompie, czasem wspolny film lub spacer, czasem rozmowy na sofie o pierdolach i waznych sprawach a ostatnio wspolne zajmowanie sie szczemniakiem naszym. A bez slubu z wyboru bo planujemy za jakus czas :-D

Gość aqwertwertywert
staż - 1 rok i 3 miechy. Ślub po niecałym roku, w maju, mieszkamy razem od maja. Po ślubie. Kocham mojego męża :) Spędzanie czasu? A to różnie. Dużo by gadać.

Gość maciupenkaa
lordkoks- nie, jesli kobieta jesli sie kogos kocha od poczatku nie mozna sie szybko znudzic ta druga osoba. Przynajmniej ja tak uwazam a wrecz przeciwnie, z czasem uczucie jest silniejsze, euforia znika a na jej miejsce pojawia sie cos silniejszego, przyjaznd, milosc, zaufanie...Jesli chodzi o moj zwiazek to niesttety ja nie bylam nigdy w nim zakochana, to on zabiegal o mnie jak wariat od samego poczatku az ustapilam i tak jest do tej pory. Co do moich poprzednich zwiazkow (trwaly dlugo) ale niesttety to zawsze facet okazywal sie potem tym znudzonym...

podtrzymuje jestes tepak...utwierdzasz mnie w przekonaniu dalej :) chyba ze powiedzialas mu albo dalas wyraznie do zrozumienia ze nie jestes w nim zakochana i nie wiesz czy cos z tego bedzie ale mimo to sprobojesz.... wtedy I'm Sorry ;) ale watpie w to i jestes pustak :D zasilajacy smutne statystyki