Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGAMOPLAN

BŁAGAM O PLAN, BŁAGAAAAAAAM

Polecane posty

Gość BŁAGAMOPLAN

BŁAGAM BŁAGAM BŁAGAM KOGOŚ DOBREGO, JAKIEGOŚ DOBREGO CZŁOWIEKA O POMOC W ROZPLANOWANIU MI CZASU DO NAUKI DO MATURY! Wiem, nazwijcie mnie głupią, niedorjzałą, dziwną itp. trudno! Może i tak jest! ALE BARDZO PROOOOOSZE O SZCZERE ODPOWIEDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do autorki.. ...
z czego zdajesz?

Gość BŁAGAMOPLAN
może z czego chciałabym zdać :( :( :( rozszerzony polski i angielski i wos i oczywiście matma podstawa.............................................

Gość BŁAGAMOPLAN
to co napisałam :( mam problem z organizacją nauki, nie wiem jak się do tego zabarć, czego się uczyć, przepierniczyłam tak już cały wrzesień, zaraz minie październik :( :/

Gość zaczac teraz kurs czy nie...?
padziernik listopad 1 klasa LO grudzien styczen 2 klasa LO luty marzec 3 klasa LO kwiecien potworka wszystkiego

Gość zaczac teraz kurs czy nie...?
POLSKI z polskiego: musisz powtorzyc 1) wszystkie epoki - starozytnosc, sredniowiecze,pozytywizm itd - ogolnie czym sie charakteryszowaly, glowni tworcy 2 )oraz wszystkie obowiazujace lektury rozdziel sobie np 1 epoka na 2 tygodnie,albo czytanie streszczen 2 lektur tygodniowo MATMA z matmy musisz powtorzyc wszystkie dzialy arytmentyka,, funkcje geometria. np 1 dzial na 2 tygodnie... WOS: lec tematami z ksiazki,tego jest malo, np 1 temat= 1 tydzien..

Gość mądra po szkodzieii
rozszczerzony polski - nie masz sie czego uczyć, czytaj dużo, wszystkie lektury, ale szczególnie poezje, czytaj też interpretacje, ucz sie rozkiminać teksty z poziomu historiozoficznego itp. powtórz sobie epoki - ale to w maju możesz angielski - pewnie masz w szkole, rób wszystko regularnie, na biezaco, pod koniec kazdego tygodnia rób sobie review, wypisuj zasady gramatyczne itp. słuchaj nagrań...mów, wejdz na czata miedzynaroowego i mów po angielsku matma- zacznij od stycznia , ale teraz rób ćwiczenia wos - od listopada , zacznij sobie streszczać rozdziały , kup repetytorium albo znajdz na chomiku

Gość BŁAGAMOPLAN
dzięki wielkie, u mie sytuacja jest dość dziwna, bo jestem bardzo dobrą uczennicą, mam mnóstwo podręcznikó i reperytotriów, ale nie jestem w stanie się za to zabrać. PO PROSTU SIEDZE, GAPIE SIE NA ŚCIANE I TYLE Z TEJ MOJEJ NAUKI WYCHODZI! Jak nie mam bata, to sie nie ucze. Potrzebuje jakiegoś motywatora, a matura jest zbyt odległym. Dlatego jako jedyna w klasie mam same 4 i 5 w klasie maturalnej, za to nic nie powtarzam do maturyyyyyyyyy :( :( :(

Gość BŁAGAMOPLAN
"dobra wezmę tę opcję z ruchaniem" proszę się podszywać pode mnie..

Gość sugar sweet
ja sie nic nie uczylam i zdalam dobrze, daj na luz, to łatwizna

Gość BŁAGAMOPLAN
NABIJACIE SIE SERIO MAM Z TYM PROBLEM MYŚLAŁAM, ZE KTOS POMOZE.........................