Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra18

Ile schudnę w tydzień w taki sposób?

Polecane posty

Gość Sandra18

7.00-jakiś jogurt z owocami 11.00-jakiś owoc 15.00-obiad normalnie tylko bez ziemniaków 17.00-owoc Dużo wody Mineralnej Wieczorem 20 brzuszków Muszę schudnąc mam 12 lat 168cm i ważę ok.64kg

Gość aha ii ach
zamiast owocu nr dwa warzywa! i białko, ty rośniesz i nie mozesz nie jeśc białka :o

Wazysz normalnie Mozliwe, ze nic nie schudniesz. Przemiana materii rusza czasem po miesiacu. Poza tym w Twojej diecie strasznie duzo cukru (owoce).

Ja bym proponowala zamiast owocu na sniadanie surowke z kapusty z bialym serkiem, przyprawami, pomidorem, ogorkiem, jogurtem naturalnym, pestkami dyni lub orzechami, pycha albo jakas surowke Owoc o 11, ok Obiad bez ziemniakow o.k. Na wieczor moze tez cos innego zamiast owocu?

Gość 34234234
ja bym jadła kaloryczniej i cześciej, ok. 5 razy do 6, i posiłki kazdy równy, niejedzenie na noc to mit. chudnie się jak jest na minusie chocby 10-15 % zapotrzebowania. A tak tylko zwolnisz osbie metabolizm bez sensu.

Gość eeeeeeee????????
"Przemiana materii rusza czasem po miesiacu" Dziewczyno, jej po tygodniu takiego durnego jedzenia przemiana materii tak siądzie, że będzie tyła od samego patrzenia na talerz...

Gość dziewczyna z sieci
12latka nie powinna prowadzić takiej diety, dziewczyno rośniesz potrzebujesz duzo witamin, pomyśl nad czymś innym, porozmawiaj z mamą o tym, że źle się czujesz na pewno coś wymyślicie razem