Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insomnia123

Jak na fejsbuku ukryć znajomych tak żeby obcy nie widzieli kogo mam w znajomkach

Polecane posty

Gość insomnia123

pomoże ktos?

Gość musisz poszukać w profilu
i zaznaczyć, że jest to widoczne tylko dla ciebie

Gość majkata
wejdz w ustawienia prywatnosci i tam pisze 'znajomi' a obok po proawe kliknij zebys tylko Ty mogla widziec, albo jak wolisz, wybierz sobie.

Gość majkata
poradzilas sobie ?

Gość insomnia123
Nie mogę tego wyłączyć :/ Jak nawiązujesz połączenia Określ sposób kontaktowania się z osobami, które znasz. Edytuj ustawienia Jak działają znaczniki Określ, co dzieje się po dodaniu przez znajomego znacznika do Twojej zawartości. Edytuj ustawienia Aplikacje i witryny Określ, jaka zawartość jest udostępniana aplikacjom, grom i stronom internetowym. Edytuj ustawienia Ogranicz grono odbiorców starszych postów Ogranicz grono odbiorców postów udostępnionych nie tylko znajomym. Zarządzaj widocznością starszych postów Zablokowane osoby i aplikacje Zarządzaj zablokowanymi osobami i aplikacjami. Ktore wybrać?

Gość majkata
poczekaj chwile, wejde i ci pokolei powiem :)

Gość wejdź w ustawienia prywatności
jw

Gość majkata
wchodzisz na swoj glowny profil. potem tóż pod spodem masz edytuj profil na lewo masz znajomi i rodzina i po prawej na dole bardziej masz takie koleczko jakby planete z trojkacikiem wskazujacym dół. klikasz w to, i sobie ustawiasz.

Gość insomnia123
Mam :D Dzięki :) Już zwątpiłam w to, że uda mi sie zablokować liste znajomych :)