Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obudził się leniwiec we mję

nic mi się nie chce, łeeee

Polecane posty

ani uzupełnić notatki, ani poszukać inf do prezentacji, ani posprzątać, najchętniej bym się położyła bo boli mnie głowa, mam mokre włosy, a nie chce mi się iść ich wysuszyć nawet, nie chce mi się wychodzić nigdzie, ćwiczyć, po prostu NIC :o kurde nie wiem czy to ta pogoda, czy może powinnam zacząć brać jakieś witaminy czy co, no to tak się nie da funkcjonować :o masakra

Gość PomagamWamZawsze
No to weź się jakoś rozruszaj, zacznij od jakiś ćwiczeń, potańcz przy muzyce ;)

nie wiem mnie samą denerwuje moje lenistwo, brak energii i problemy z koncentracją :o w ogóle jakaś lipa, nie potrafię się zmusić do niczego, moja kondycja jest do bani, dojście na przystanek to wielki wyczyn :o i w ogóle zwlec się z łóżka ostatnio to cud :o są na to jakieś piguły? :o

Gość psychotropy są
ale to trzeba pójść do pana psychiatry i ładnie poprosić :-P

w sumie o tym też już myślałam, bo przygnębiona też jestem :( nic mi się nie, nic nie interesuje, mam nerwicę i fobie, uważam że jestem głupia i do niczego :o i nie chce mi się nie tylko ruszać ale i żyć :o i nie wiem czy nie chce mi się nic dlatego że nie chce mi się żyć, czy może nie chce mi się żyć dlatego że nic mi się nie chce, tzn nie mam sił na nic :o

ma ktoś podobnie może? :o