Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malolatka 21 ..

16,5 lat utrata dziewicta, jak myslicie kiedy jest dobry czas

Polecane posty

Gość malolatka 21 ..

dzisiaj w pracy rozmawialsmy z dziewczynami o pierwszym razie, ja mialam 16 i pol roku, inna moja kolezanka tez uwazam ze i tak dlugo czekalam bo chodzilam z chlopakiem od 15 roku zycia

Gość wredniak jeden
zdecydowanie za szybko ale już po ptokach:)

Gość ggggggggggggasdfasdf
A to jakbyś chodziła z nim od 13 roku to gdybyś straciła w wieku 14,5 to byłoby też długo??

Gość malolatka 21 ..
oczywiście chodziło o analne dziewictwo bo to zwykłe straciłam w wieku lat 15

Dla każdego ten dobry czas jest w innym momencie. Ja w tym wieku nie myślałam o seksie na przykład, więc dla mnie to by było zdecydowanie za szybko.

Gość malolatka 21 ..
teraz mam 21 lat i caly zcas jestem z tym samym i z nim bede, ale np. inna moja koleznaka z pracy ma teraz 29 lat i nie jest z tym pierwszyn facetem, a moje kolezanki to juz w wieku 13 lat spaly z chloapakami w 1kl gimnazjum

Gość malolatka 21 ..
PODSZYW 18:09 [zgłoś do usunięcia] malolatka 21 .. oczywiście chodziło o analne dziewictwo bo to zwykłe straciłam w wieku lat 15

mysle ze nie ma dobrego czasu na stracenie dziewictwa, mimo wszystko przed decyzja dziewczyny powinny wiedziec cokolwiek o swoim ciele, powinny miec informacje na temat antykoncepcji, wiedziec ze wrazie wpadki istnieje antykoncepcja ratunkowa ta na 72godziny - ktorej nie polecam, ale jak juz sie zdazy to czemu nie powinny miec glowe na karku i byc uswiadamiane ze seks niesie za soba wiele wiele niebezpieczenstw i nie mowie tu o ciazy choc mialam ja rowniez na mysli

Gość przez religię katolicką i
kultem dziewictwa, poperdoliło sie kobietom we łbach. Jeśli sie okaże, że kobieta jest niepłodna, to możesz o dupsko ksRydzykowi, czy Natankowi o kutasa rozbić to wasze dziewictwo. A zdarza się to częściej niż wam sie wydaje.