Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relaaxusiowa

czy nie kologeujcie sie z kims/odrzucacie/unikacie go bo jest brzydki?

Polecane posty

Gość relaaxusiowa

bo ja tak. no dobra zrozumiem jeszcze osoby które sa brzydkie ale jakos umieja to zakamuflowac, dbaja o siebie, staraja sie by wygladac lepiej, ładniej. Natomiast osoby brzydkie które nie dbaja o siebie sa strasznie wkurwiajace! Potrafia przyczepic sie do kogos tylko po to by nie lazic samemu. Dziwnie sie czuje idac z brzydka niezadbana znajoma :O na dodatek te brzydule po jakims czasie i tak zaczynaja zazdroscic tym ładniejszym osobom za którymi łażą, obgadauja je, robia z siebie sieroty

Gość takie jest życie ....
po prostu nie lubisz flejtuchów:D normalne:)

Gość gggggasdfffffffffadsf
Ja np. z brzydkimi dziewczynami nawet nie rozmawiam bo po co?? Wychodzę z założenia że niema czegoś takiego jak przyjaźń miedzy facetem a kobietą, więc z brzydkimi dziewczynami nawet nie rozmawiam bo takiej za dziewczynę bym nie chciał.

Gość malowana lala:)
nieraz wstydzilam sie isc przez miasto z bryzdka znajoma ze studiów :( teraz sie tego wstydze ze tak robilam i staram sie wszystkich ludzi traktowac rowno :P

A ja właśnie szukam sobie koleżanek które sa brzydsze ode mnie, bo wtedy się lepiej wygląda, na takim tle. A tak na poważnie, to nie przeszkadza mi czy ktoś jest brzydki czy ładny, ważne żeby był miły.

Gość takie jest życie ....
gggggasdfffffffffadsf - przykre , ale uczciwie stawiasz sprawę:D po za tym serca się nie oszuka więc po co ganiać za czymś czego się nie czuje.

Gość relaaxusiowa
do mnie przyczepiła sie taka jedna brzydka dziewczyna. gdyby tylko zechciała mogłaby wygladac lepiej! A ona gdy nałozyla kiedys puder to za ciemny i miała to brzydko rozsmarowane...na dodatek jest strasznie niemiła :O niby sie klei i chce sie zaczepić w towarzystwo, ale jak cos jej nie pasuje to jest wredna i mysli ze jest najmądrzejsza. Chce wszytskich poustawiać ale nikt jej nie słucha i patrza na nia jak na dziwadło...

Gość nato nie ma logicznego
to ze zwyklej rozmwo od razu tworzy sie przyjazn ?:O mozna pogadac tak ot juz nie przesadzajcie

Gość gggggasdfffffffffadsf
takie jest życie .... No cóż może i nawet nie przykre, ale trochę chore. Ja tak mam już od małego gdy dziewczyny zaczęły mi się podobać. No cóż taki już jestem.

Gość kartomania
Mam wielu znajomych, którzy piękni nie są a są świetnymi ludźmi. Wygląd może mnie obchodzić tylko u siebie i partnera, u przyjaciół nie ma to znaczenia. Oczywiście co innego być brzydkim, a co innego być zaniedbanym/śmierdzącym/brudnym.

autorko w której jestes klasie gimnazjum ")

Gość relaaxusiowa
jestem na studiach

:D

Gość relaaxusiowa
no co?:O wytłumacz o co ci chodzi a nie stroisz głupie minki jak gimgówno