Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaano

załamana, płacz... fobia

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaano

cala sie trzese... a wy i tak mnie wysmiejecie... panicznie boje sie nauczycielki matematyki, jestem w 3 gimnazjum... ona mnie nienawidzi, wierzcie mi... jutro mam miec dwie matematyki, chyba sie posikam ze strachu, naprawde.... tylko ja jej zostalam do odpytania... :((((((( BOZE!!!!! chyba cos wymysle i nie pojde do szkoly ;((((( nie wiem co mam robic, boje sie... moge sie uczyc , chodzic na korki to nic nie zmieni bo kiedy widze te kobiete to po mam w glowie zacmienie..... co robic?kuć? kuję!!! jeszcze mam mnostwo innej nauki na jutro.... znalazlam 5 minut zeby zalozyc tenwatek :(((((((((( aa pomocy...;(

Gość zvvvvvvvvvvvvvsd
naucz się, siedź cicho i nie prowokuj. a i nie pyskuj jej tylko grzecznie odpowiajaj

Gość zalamanaaaaaano
odpowiadam grzecznie, czasem sie nawet do niej milo usmiechne ale to nic nie zmieni....na lekcji nie mowie ani slowa do kolezanki a ona mimo to powiedziala mi ze nie zyczy sobie zebysmy razem siedzialy... wtf:(((

Gość nie uciekaj z lekcji
Ona i tak się odpyta przy najbliższej możliwej okazji. A tak nawet jeśli nie zaliczysz to przynajmniej będziesz wiedziała co masz przećwiczyć. Olej to. Jak nie będziesz się dobrze czuła to najwyżeej powiesz, że jesteś nieprzygotowana.

Gość zalamanaaaaaano
teraz juz mam lzy w oczach... naprawde nie wiem co robic

Gość nie uciekaj z lekcji
Piszę, olej to. Nerwy i tak ci nie pomogą. Naucz się na poprawkę. A jak nauczycielka będzie cię stawiać niedostateczne to możesz prosić zdawanie u innego nauczyciela.

Jeśli masz takich jebniętych nauczycieli to może lepiej szkołę zmienić? Bo jeszcze trochę i przez taką starą pizdę wpadniesz w nerwice albo depresję. Mnie uczyła matematyki totalnie stuknięta kobieta ale załatwiliśmy ją psychicznie tak, że odeszła ze szkoły.