Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z.i.r.y.t.o.w.a.n.a

Jak przestać się irytować, złościć z byle powodu?

Polecane posty

Gość hipermega
damascenka, tez mialas kiedys problemy z nerwami (nerwica)?

Gość bartek_zuy
z.i.r.y.t.o.w.a.n.a i jak? Poradziłaś sobie? Mam dokładnie ten sam problem z moją narzeczoną. Bez większego powodu, od dłuższego czasu po prostu mnie irytuje. Wszystko się niby układa, choć czasu „szału” mamy już chyba za sobą. Przekłada się to też na moje niskie libido, ale chyba tylko w stosunku do niej. To mnie dodatkowo frustruje bo jest bardzo atrakcyjną kobietą. Średnio 2-3 razy w tygodniu mam taki napad wkurzenia na nią bez powodu. Irytuje mnie wtedy każde słowo, gest, zachowanie. Wiem, że problem leży we mnie, po prostu nie wiem skąd wzięła się ta nagła „bezlitosność”.

Gość Mary jane

Medyczna marihuana ci pomoże!!!! Nie medyczna też 

Gość bbbbb
Dnia 17.10.2011 o 21:48, Gość hipermega napisał:

mnie tez wszystko w...ia... a ludzi spokojni w...iaja mnie najbardziej... i tacy, ktorych nic nie w...ia... mialam takiego faceta, musialam go rzucic... jego spokoj i brak emocji doprowadzal mnie do szewskiej pasji:O:D

o kurde 🙂 jestescie faktycznie nawiedzone, no coz spokoj zaczyna sie od tego ze sie znalazło ten wewnętrzny, zaakceptowało sie, i pokochało harmonie wewnetrzną, jak ktos ma bałagan w głowie w emocjach w myslach to jest furiatem, moze zacznijcie myslec kim jestescie po co tu jestescie co jest najwazniejsze w zyciu

Gość bbbbb

a od strony fizycznej tez trzeba zadbac, uzupelnijcie niedobory np magneb6 itp

Gość Inka

Post jest stary jak świat ale też miałam ten problem wszystko i wszyscy mnie doprowadzali do ostateczności.

W sumie wiem że to z braku sexu. Pomógł mi Antonio de Mello przebudzenie 🙂 mam czasami jeszcze jakieś napady ale potrafię na spokojnie je stłumić potem przemyśle co i jak i jest ok.