Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codzisjedliscieludzie?

Najfajniejszy temat dnia, czyli CO DZIŚ JEDLIŚCIE?

Polecane posty

Gość codzisjedliscieludzie?

Ja tak 2 kanapki z twarożkiem zupę pomidorową 2 kanapki z serem capuccino

kawka tost z maslem (skromnie) piers z kurczakai frytki i czekam na kolacje ... suroweczka i piwko :)

Gość chudzinka :D
spaghetti z parmezanem na śniadanie :D na obiad ziemniaki i duszona wołowina, z sosem na podwieczorek 2 duże ciastka czekoladowe na kolację będzie sałatka z gyrosem

Gość mocne klocki
bardzo mało :( caly dzien na uczelni :O -2 kanapki z serem -kawa -czekolada w płynie -rogalik -zupa krupnik -ziemniaki, kotlet, fasolka szparagowa z masełkiem -banan -rogalik -pyzy

Gość królowa przegrywu
przepyszną kanapkę ze zwierzęcamy :classic_cool:

Gość takajednapiegowata
2 tosty z dzemem obiad -rosoł,ziemniaki z miesem i surowka kolacja 2 kromki z dzemem +jablko,2kawy,sok marchwiowy w ciagu dnia

kawa, sernik na zimno, grilowanego lososia z ziemniakami i salata i w zasadzie to by bylo tyle wlasnie wybieram sie do kuchni wiec moja lista troche wzrosnie ( nie jem duzo :P )

Gość obudził się leniwiec we mję
kawa pół kubka maślanki kawałek babki ziemniaczanej z mlekiem 2 tosty z serem jogurt musli z mlekiem 2 tosty 2 herbaty znowu dieta poszła się walić :o

Gość Calluna79 a skad własciwie
płatki owsiane gorskie na wodzie; kawa czarna bez cukru, Princessa mleczna, 2 herbatniki, 2 kanapki z masłem, sałatka szwedzka z ogórków (3 łyzki), kiwi, poł jabłka, pół gruszki udko z kurczaka duszone, 3 łyżki gotowanej marchewki z groszkiem ,jogurt z jagodami, kalarepka, 1,5 litra wody niegazowanej zywiec zdrój, herbara mietowa- kubek, herbata zurawinowa- 2 filizanki, herbata zielona-1 filizanka, a teraz pije czarna kawe bo mam sie sporo uczyć :-) wiem,z e zjadlam duzo ale jestem na etapie wychodzenia z e slepego koła ciagłej diety, jem wszytko na co mam ochote i mam gdzie ze przytyje. bylam dzis na długim spacerzez nad morzem-okolo 5 km i czuje sie swietnie!!!

Gość Calluna79 a skad własciwie
śmietankowy- rachunkowosć zarządcza, jutro pisze egzamin

- ryż z warzywami - 2 czekoladki merci - 2 kanapki z kiełbaską i musztardą - omlet z dżemem śliwkowym i brzoskwiniowym

Gość Spaghetti
Wodę, dwie kanapki z szynką parmeńską, cztery tabletki porzeczkowe na chrypę, ochydną surówkę, jedną przesoloną pyzę, herbatę, kawałek ciasta, dwa ciasteczka oreo mini i dwa łyki Liptona;-)

Gość jdsjjvc
maślanka owocowa light 1 litr serek wiejski light danio intenso kokosowe kajzerka ozory wołowe w galarecie:) herbaty, kawy i wody nie liczę ale dużo

Gość grindej
mocne klocki bardzo mało caly dzien na uczelni -2 kanapki z serem -kawa -czekolada w płynie -rogalik -zupa krupnik -ziemniaki, kotlet, fasolka szparagowa z masełkiem -banan -rogalik -pyzy =mowisz, ze malo? to ja jem mniej na codzien:D

Gość yuyrhnujdfgededwdfv
3 tosty z szynką serem i papryką snikersa chipsy ser cebula kotlet z piersi, frytki i surówka kawałek ciasta marchewkowego kawałek pizzy troche sera feta z chlebem