Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjuszz

Na której sprawie rozwód?

Polecane posty

Gość Patrycjuszz

W\ przyszłym tygodniu mam sprawe rozwodową. Chciałbym żeby rozstrzygło sie to jak najszybciej. Jak myslicie na której sprawie dostane rozwód? Ja składałem wniosek, bez orzekania o winie. Żona wyprowadziła się 2 lata temu do kochanka z córką. Mieszka z nim do dzis. Nie ma kompletnie zadnych szans na uratowanie tego malzenstwa. Ja też już układam sobie powoli życie, wychodze z dołka. Prosze o wypowiedź

biorac pod uwage ze bez orzekania i ze macie dziecko, bez dziecka t obyscie na pierwszej nawet rozowd dostali. Pozdrawiam.

Gość O wiele za szybko na takie
jak wywalisz siurka na rozprawie to dostaniecie od razu. sędzina zemdleje ze śmiechu i nie będzie chciała mieć z wami nic wspólnego :D🖐️

Gość Patrycjuszz
prawo do alimentów juz ustalone rok temu. nie rozumiem czemu na 2giej sprawie?przeciez tu juz nie ma czego ratowac, dziecko mieszka z matka, smai ustalamy dni odwiedzin itd. A z tego co sie orientowalem to spraw pojednawczych juz nie ma wiec po co przeciagac..nie zyjemy razem 3 lata z czego rok nie zdradzala a od 2 lat mieszka z kochasiem

Gość Patrycjuszz
dodam ze na sprawe mialem wskazac swiadka co zna sytuacje mojej corki. Nie wiecie po co?

W chwili obecnej przepisy nie przewidują już obligatoryjnej rozprawy pojednawczej w sprawach o rozwód (zmiana art. 436 K.p.c. od 10 grudnia 2005 roku).