Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksea

KOBIETY, CO ILE DNI SIE WYPRÓŻNIACIE???

Polecane posty

Gość kanteree
co 2-3 dni ale chciałabym częściej, mam leniwe jelita, jak ćwiczę to częściej jak mi się nie chce to rzadziej

Gość iksea
Tak, jestem gimnazjalistą i walę gruchę na myśl o kobiecej kupie. Co Wam szkodzi zrobić mi przyjemność miłe panie? Opowiedzcie trochę.

Gość iksea
ja wlasnie tez rzadko, a moj facet np 2 razy dziennie, czasem wiecej ...

Gość iksea
spadaj podszywie, jesteś mało oryginalny :))

Gość obudził się leniwiec we mję
ja cierpię na zaparcia więc tako to co 2 -3 czasem nawet 4 dni, ale biorę na noc błonnik w kostce takiej wodą popijam i rano po kawie zazwyczaj mam kupę wcześniej lepiej działała bo było raz dziennie i porządnie a teraz nawet 3 razy latam i mam sraczkę :o

Gość tez mam z tym problem
Ja mam czasem tak, że 3 dni z rzędu bez problemu (raz na dzień), a innym razem mam przerwę 2-3 dni. Miałam już z tym związane większe problemy (szczelina odbytu - kiedy ma się takie zaparcia, wypróżnianie bardzo boli jakby się miało gwoździe w tyłku i pojawia się krew). Ostatnio jem płatki ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym, raz na jakis czas suszone śliwki. Kawa z mlekiem tez czasem działa. Ale najgorsze, ze rano nigdy sie nie wypróżniam, tylko zachciewa mi sie np. w pracy ;p Za to mój mąż potrafi sie wyprózniac 2 a nawet 3 razy dziennie.

Gość jhdkjllomoip
ja codziennie rano,regularnie, wstaję, robie kawusię, zrobie rundkę z pokoju do pokoju i od razu na kibel, elegancko ;)

Gość efsw3gtt
gdy nie pilam kawy inki to raz lub dwa na tydzien a teraz xcodziennie no ew do drugi dzien

Gość Całe życie
Ja też codziennie, zawsze ok. 7.00 rano, zaraz po śniadaniu :P Czasami zdarzy mi się drugi raz na dzień, gdzieś po południu albo wieczorem, ale to już zależy od tego, co zjem w ciągu dnia. Rzadko mi się zdarza, żeby nie było przynajmniej raz dziennie.

Gość znerwicowanaAnia
kazdego dnia zazwyczaj 2-3x

Gość Całe życie
Dlaczego współczujesz? Fajna sprawa :P Mam określony rytm, żadnych zaparć, wzdęć, bólów :)

Gość Całe życie
Nie jem w "restauracjach" typu McDonald, bo nawet takowych nie ma w moim miasteczku :) Ej, nie napisałam, że to przyjemne, tylko że fajna sprawa :P Bo mam swój rytm, wiem kiedy mogę się czego spodziewać i nic mnie nie zaskoczy :P

Gość gfhdtgh
2-3x dziennie codziennie

Gość Całe życie
Widzisz, niektórzy robią to nawet 3 razy dziennie, co nawet dla mnie jest przesadą :P

Gość gfhdtgh
odzywiam sie zupelnie normalnie i ciesze sie, ze mi gówno w jelitach nie zalega i nie zatruwa organizmu.

Gość maninnnaa
hha

Gość jzkzul
kljhlj