Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cookie monstersss

CO KUPUJECIE W BIEDRONCE I LIDLU ?????!!

Polecane posty

Gość cookie monstersss

:D

Gość kokolokolo
pieluchy dada serki danone woda żywiec jeżyki-ciastka płatki kosmetyczne prażynki ziemniaczane Wolę kupować produkty sprawdzonych firm w biedronce, choć typowo biedronkowe produkty czasami też sa ok.

Gość ewfewfeefw
większość produktów w biedronce jest znanych firm tylko sprzedawana pod inną nazwą

W Lidlu naprawdę rewelacyjne napoje niegazowane: zielona herbata 1.5L 1.99zł, jak również wersja cytrynowa. I niech się tzw. markowe schowają przy nich. Doskonałe są też podróbki marsów i snickersów 60g za 0.99zł, bardzo dobry majonez 78% 400g za 3.59zł oraz energetyki 1L za 1.99zł. Duży wybór lodów w dobrej cenie ponadto. Miewają fajne wędliny, np. teraz jest extra mięsna śląska paczkowana po 9.99zł/kg.

Gość dotiuszka
w lidlu to rodzynki w czekoladzie- duża paczka batony mini pakowane w większych paczkach pomidory w puszce pieczywo, pączki i rogaliki francuskie oliwki nabiał ręczniki papierowe Nie lubię za to żadnych kosmetyków z lidla

Gość jhjshjhjh
w lidlu piwo budweiser po 2,8zł

Gość doloressaq
w biedronce: - płatki śniadaniowe magusie - ciastka kruszynki -bułki -rogaliki z nadzieniem śmietankowym - drożdżówki o smaku porzeczkowym, -woda mineralna - capuccino -herbata rozpuszczalna owocowa - piling do twarzy rózowy rewelacja - czasem chrupki tasty - zapiekanki, -jogurty wyśmienity -pieczywo -ostatnio rajstopy wiele kupuje w biedronce mój ulubiony market

Gość dsssfefefesfefef
╔════╗ ║    ║ ║    ║ ║    ║ ╚════╝

Gość KALKAJKJMA
dziad co jadł kupę....... babeczki w kropeczki to facet i do tego samotny i chyba nie za młody :-)

Gość dsssfefefesfefef
╔═══════╗ ║      ║ ║      ║ ║      ║ ╚═══════╝

Gość misia pysia mua mua
Makarony reczniki kuchenne slodycze (rodzynki w czekoladzie mmmm...) chusteczki higieniczne

Rozumiem dziadu, że twój alkoholizm to jakaś nowa norma społeczna? Masz do tego prawo, ale nie sądzisz chyba, że ja się dam wzruszyć twoimi prowokacjami? Żryj kupę i nie plumkaj bo za krótki jesteś.

Gość KALKAJKJMA
dziad co jadł kupę..........serio,to facet.Czytam jego wypowiedzi co rusz.On jakis dziwka jest :-)chociaz czasmi ma rację,ale tylko czasmi.

Gość misia pysia mua mua
dziad... juz sie tak nie wymadrzaj i tak wszyscy wiemy, ze jesz KUPE

Gość KALKAJKJMA
miało być dziwak

Gość KALKAJKJMA
dziad co jadł kupę...w Biedronce i Lidlu rzadko kupuję żywnosc czy słodycze,bardzo rzadko.W lidlu też.Wolę Intermarche lub moje osiedlowe sklepy.

Myślisz głupolu, że co zjadasz w swoim serku topionym jak nie czystą chemię? A fasolę z puszki która w niej leży dziesiąty rok i ma co parę lat zmieniane etykiety też wpierdalasz w miną znawcy? Nie mówiąc o zalewaniu się czystą wódką co wieczór - co widać po twoich niektórych wypowiedziach.

ja w biedronce kupuję wszystko,oprócz mięsa,wędlin,owoców,warzyw bo te akurat mam od tesciów ze wsi razu pewnego potrzebowałam czegos na szybko na obiad i mąz poszedł po pyzy z mięsem,to była totalna porazka,to "mięso" w środku nawet kolo miesa nie lezało,smakowało jak trociny/zmielony papier toaletowy-wszystko poszlo do kosza a tak poza tym nie narzekam,choc wiele produktów strasznie podrozało natomiast do lidla mam nie podrodze wiec nie robie tam zakupów,al;e slyszalam ze dobrą mają chemie gospodarczą pod nazwą v5 czy cosik tak

Gość KALKAJKJMA
babeczki w kropeczki........kiedy ostatnio się seksiłeś?Ale z kobietą,nie ze swoją dłonią?

Gość KALKAJKJMA
lesik78*...kupiłam keidyś takapiankę do czyszczenia piekarników z serii W5.niestety,nic nie dała ,amoj piekarnik wcale zapuszczony nie jest ,bo sam się oczyszcza.Miałam tylko taka mała plamę i zwykłym Ludwikiem oczysciłam.

Gość cookie monstersss
A, wiecie może ile kosztuje zgrzewka wody niegazowanej saguaro w lidlu ?? Bo kupuje żywiec zdrój ale, chyba musze się przerzucić na tańszą bo ta z żywca droga strasznie :O

Gość rtyrt
w biedronce dobre ( i tanie) sa : wafle ryzowe:) okolo 2 zl papier toaletowy melodia - bardzo mięciutki i w porownaniu do innych papierow tani;d oliwki zielone chipsy tez sa ok serek wiejski serek homogenizowany waniliowy platki kosmetyczne i pieczywo tez ok;]

Gość BUSOLA
ja zawsze chodzę do biedronki na zakupy to żadna ujma na honorze haha a w biedronce oczywiście kupuję rurki z kremem waniliowym są przepyszne chrupki tasty paluszki solone bułki chleb tostowy 3 ziarna pieluchy dada chwalę sobie patyki do uszu papier toaletowy melodia worki na śmieci myjki tymek owocowy gąbki sałaty i wogóle warzywa warzywa na patelnie pizze z pieczarkami filety sos czosnkowy maestro za 1,99 uwielbiam sok bananowy mella majonez ostatnio czteropaki reds's zielone

Atakujesz dziadu człowieka o tak ostrym języku, że tylko szaleniec mógłby się poważyć, uprzedzam. Po co to robisz? A za chwilę podkulasz ogon i spierdalasz obrażony rzucając kolejne inwektywy. Nie ruszałem cię, nic do ciebie nie miałem, więc i ty zachowuj się tak samo. Z alkoholizmu nie ma wyjścia. Można tylko zdusić to w sobie nieco. Co nie oznacza, że nie mam tolerancji dla alkoholików. Tak się niestety składa, że to oni dają powody do tego, żeby ich nie lubić - zachowują się aspołecznie lub prowokacyjnie. Wypisz, wymaluj...