Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nwshdowhdfuhdf

Praca w Poznaniu?

Polecane posty

Gość nwshdowhdfuhdf

Czy znajdę pracę w Poznaniu? Chcę wyjechać do Poznania i tam znaleźć pracę, czego kosztem rzucę studia, na których jestem w rodzinnej miejscowości, ale to nic. Czy ktoś zatrudni gówniarę, bez studiów, bez doświadczenia, nawet nie uczącą się?

Gość eeeeeee
ja szukam pracy od roku i nie chcą mnie przyjąć nigdzie w butikach, biurach nawet głupiej pizzerii, lepiej tu nie przyjeżdżaj

Gość nwshdowhdfuhdf
muszę, mam trzy miesiące na znalezienie pracy tam :(

Gość huhahuh
nie macie żadnych marketów, jakiejś biedronki czy tesco? możesz zająć się opieką nad dzieckiem, czy pomagać osobie starszej. Ja swego czasu zajmowałam się taką staruszką co tylko leżała i trzeba było się nią zająć zanim rodzina wróciła z pracy, pomóc w jedzeniu, podanie leków o odpowiedniej godzinie, obmycie, ogarnięcie mieszkania itp. Jest mnóstwo możliwości.

Gość nwshdowhdfuhdf
O, w sumie nie pomyślałam o czyms takim, jak opiekunka. Dziękuję za odpowiedz :)

Gość vvcvcx
połax troche po galeriach , chyba na malcie widziałam ogłoszenia na witrynach sklepowch, troche tego jest ale przemysl czy sie za to utrzymasz

Gość nwshdowhdfuhdf
bede musiala. potrzebuje minimum na zycie. nie musze miec neta i telefonu i innych wygod, ot, zeby bylo za co bulke kupic :(

Gość BiednyMuzyk22
taaa poszukaj se pracy na takim zadupiu jalk ja mieszakam... nie ppierdol tylko jedz do poznania