Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daisy_daisy

wady kobiety, zakceptowałbyś je?

Polecane posty

Gość daisy_daisy

Piszę, bo wiem, że jest tu wielu facetów i jestem ciekawa opinii. Wymienię rzeczy, które uważam w sobie za wady. Ciekawa jestem jaki facet by to potrafił zaakceptować. -jestem okropnie leniwa(nie chce mi się robić rzeczy przyziemnych, czasem nie mam motywacji żeby ruszyć się z łożka, natomiast jak mam do czegoś motywację to rozpiera mnie energia, uwielbiam sporty itd) -jestem idealistką i zyję trochę w nierealnym świecie z wielkimi marzeniami( dla mnie to nie wada, ale wielu ludzi mogłoby tak stwierdzic-dlatego napisałam) -nie wiem co chcę robić w życiu( chodzi o pracę) -mam trochę krzywe zęby( chociaż faceci mówią mi, że mam przepiękny uśmiech- nie jeden czy dwóch i nie ironicznie-zapewniam) -zazdroszczę osobom utalentowanym, no umiejętności spiewu -mam nierówno pod sufitem(to akurat w sobie lubię) -uważam, że mogłabym być szczuplejsza, chociaż gruba nie jestem(ok55 przy wzroście 170) -walczę z wrastającymi włoskami( ohh jak ja tego nie cierpię!) -nie dbam o pieniądze(nie zebym była bogata, po prostu nie traktuje ich jako najważniejszej rzeczy, chociaz wkurza mnie czasem, że ich brak mnie ogranicza) -lubię imprezy, chyba nawet trochę za bardzo ale wychodzę z założenia: kiedy jak nie teraz( takie samo założenie dotyczy wielu innych rzeczy) To w sumie rzeczy,które mogą zniechęcać ludzi do mnie. A poza tym to jest radosną , uważam że ładą dziewczyną. Mam swoje pasje, staram się rozwijać. Jestem totalnie zagubiona w życiu i wciaż szukam swojej drogi.Co byście o mnie powiedzieli Panowie? Wiem , że to same ogólniki ale myslicie, że dałoby radę w kimś takim się zakochać?

Gość CrrCbn
właśnie opisałaś moją ukochaną, w najdrobniejszych szczegółach. więc wychodzi na to, że się da :)

Gość daisy_daisy
Aha i mam 18 lat.

Gość eeeeeeeeeedddddddddddddee
zaraz debile zapuytają o cycki

Gość ismail
jak Koks tak napisał to znak ze jesteś fajna on lubi idiotki z tipsami

Gość dfgfgm hjuy
Ja nie. Nie lubie leniwych, depresyjnych ludzi, ktorych trzeba motywowac. Nie lubie niezdecydowanych. Smiesza mnie tez chude osoby, ktore chca wygladac jak anorektyczki i ciagle marudza, ze sa za grube, kobietki, jedzace tylko salatki, liczace kazdy kawalek pizzy. Nie lubie imprezowiczek. W sumie nie napisalas nic ciekawego, przyciagajacego o sobie (te hobby), poza tym, ze jestes ladna. Uroda to mimo wszystko pojecie subiektywne.

ismail to sobie bierz takiego wyidealizowanego lenia przy kosci... sieemmaa :D wiecej bedzie dla normalnych facetow tych normalnych atrakcyjnych kobiet :)

ismail rozumiem tez ze jak napisze ze gowne smierdzi i jest obrzydliwe, to bedzie dla ciebie znaczyc ze pachnie i jest dobre :D w takim razie smacznego SSSsiiieeeemmaaaaaa hahahaha