Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guppie guupoty

Mam pytanie , gdzie są te wszystkie galerianki? utrzymanki? Ja ich nie widze!!!!

Polecane posty

Gość guppie guupoty

Autorka tego filmu galerianki jest jebnieta, pewnie spotkala gdzies kiedys prostytutke pod marketem ,ona wygladala mlodo i wzięla ja za galerianke :O :D:D:D Ja jestem codziennie w jakiejs galerii i nie widze w OGOLE galerianek , raczej małolaty ktore szukają kolesi do bzykania w wieku 18-25 lat :O To samo ze sponsoringiem, podobno w internecie są tysiace ogloszen ? GDZIE KURVA? :O

Gość 123654789
Jak nieumiesz szukać to twój problem. A może i lepiej, że nie potrafisz znaleźć.

Gość ZT______________
Jestem co drugi dzien w Złotych tarasach tez nie widziałam nigdy zadnej galerianki :D

Gość ja bywam w wielu
warszawskich centrach (tarasy, arkadia, blue city, wola park i i nne mniejsze) i tez nie iwdzialam. ale ogloszen o sponsoringu jest masa w necie

Gość fsdfgdfg
A tak swoją drogą byłam raz w złotych tarasach, niby tak zachwalali to centrum a jak tam weszłam to byłam przerażona. Syf jak nie wiem co, w toaletach to już nie wspomnę, smród jak w kiblu na dworcu, niby nowe centrum a kible urządzone jak za PRL, papieru brak wszystko naokoło osikane, samo centrum nie lepsze, zero organizacji, nic znaleźć nie można i ta cała hołota wieśniaków (wiadomo, czekają na pociąg to do "galerii" idą) rozpychająca się na wszystkie strony i nawet przepraszam nie powiedzą. Jedna taka wizyta w życiu mi wystarczy. Arkadia z kolei to zupełne przeciwieństwo, czysto i schludnie.