Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vinnarr

Mam dzisiaj rocznice slubu

Polecane posty

Gość kalrina xXx
wspólczuję ;)

Gość vinnarr
Malolatom i sfrustrowanym paniom dziekuje. Jestem szczesliwa mezatka :)

Gość kalrina xXx
pogadamy w przyszłą rocznicę

Gość normalna dla samej siebie
cos planujesz? to miłe, ze pamietasz, takie rzeczy tez zbliżaja i buduja zwiazek, mała rzecz a cieszy:) pozdrawiam ps. nie jestem sfrustrowana;))

Bo to smieszne jest - założyłas temat ze masz rocznicę slubu - większosc mężatek tą rocznicę ma i jakos sie z tym na kafe nie obnosi tylko swiętuje z mężem. Wiec skoro załozylas wątek przyslo skojarzenie ze nie masz z kim świętowac bo mąż cie olał ... ja nie jestem sfrustrowana !!! A przed 10 dniami miałam 5 rocznicę śłubu ia jakois tematu nie zakładałam jak ostatnia ofiara losu !!!

Gość vinnarr
Bella a kto powiedzial, ze nie bede swietowac rocznicy? Maz jest w pracy, ja juz z pracy wrocilam. Bedziemy swietowac wieczorem. Skad u ciebie tyle jadu? Chcialam pogadac z innymi mezatkami, nie tylko o rocznicy.

empatyczny do kwadratu-- jak zwykle szczeruś nieszczerus swoje 5 groszy musi wsadzić:D A ciąg sie flaku porypany :D

Jadu ? Ja tylko wczułam sie w twoja sytuację - bo jak pisałam twój temat był jak dla mnie wołaniem o pomoc. Nie znam żadnej mężatki -szczęsliwej która zakład temat na kafe o rocznicy slubu. Juz opisalam dlaczego mój wpis byl taki a nie inny. Naprawde - szczęsliwe mężatki nie zakładaja takich tematów !!!

Gość vinnarr
Bella nie wiem na jakiej podstawie wusuwasz taki wniosek. Moze jeszcze napisz, ze szczesliwe mezatki nie siedza na kafeterii :)

Gość kluska.
a ktora to rocznica?

Gość kluska.
gratulacje :) my mielismy tez trzecia 11.10 :)

Gość vinnarr
Kluska jak u ciebie po trzech latach? Cos sie zmienilo? U mnie pelna stabilizacja, harmonia. Tak chcialam i tak powinno byc :)

Gość kluska.
u mnie nic nie poszlo jak planowalam/planowalismy ale dzieki temu uczymy sie siebie caly czas, wiem ze pomimo wielu ciezkich sytuacji zyciowych (a akurat te 3 lata pokazaly ze wczesniej nie wiedzialam co tak na serio jest ciezka sytuacja) jestesmy nadal razem. kochamy, pragniemy pomimo wielu zlych rzeczy jestesmy razem o te lata mocniejsi i dziekuje bogu ze mam takiego a nie innego chlopa u boku

Gość małżonka mówi do męża
kochany , jutro nasza 25 rocznica ślubu....małżnek mysli rozmarzony, gdybym ja zamordował w dniu slubu, jutro bym wychodził na wolność....

Gość vinnarr
Na tym to chyba wlasnie polega. Ogrom wspolnych przezyc, problemow i radosci. No i wyjscie z tych sytuacji calo, razem.

Gość małżonka mówi do męża
3 rocznica, no to jeszcze 22 lata do wolności, szmat czasu, dużo może sie zdarzyć....