Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy22

dlaczego nieda się zablokować numeru telefonu nękacza?

Polecane posty

Gość pomocy22

dlaczego nie można zablokować kogoś numeru tel , aby nie dzwonił do mnie. dzwoniłam do obsługi abonenta , powiedzieli że niema takiej obcjii. jaki telfon ma w sobie taką blokade?nie chce zmieniać karty.!!

Gość klotyldaDD
Wiem że samsungi mają taką opcję, bo moja mama zablokowała mój numer przez pomyłkę :D

Gość wiekszosc samsungow ma
wtedy takie polaczenie jest automatycznie odrzucane

Gość pomocy22
mam nokie C2-01. Wlasnie mi ta babka z informacjii mi powiedziała żebym nabyła samsunga , bo one maja taką blokade. a może jakiś inny też ma , może wiecie.?

gdzies w starszych sony ericssonach byla opcja czarnej listy czy jakos tak, ale to musialabys zapytac kogos kto rzeczywscie zna sie od technicznej strony, bo tam zdaje sie trzeba bylo wgrac poprawke do oprogramowania zeby to dzialalo prawidlowo. w nokiach filtr polaczen czesto odrzuca wszystkie polaczenie. w tej twojej chyba nie bedzie takiej opcji by zablokowac, ale nie jestem pewna.

Gość znowu marznę ble
ja mam samsunga i mam taką opcję. nie wiem jak w innych telefonach ale np w nokii 6300 nie pamietam, żeby takowa istniała

Gość pomocy22
wdałam się w głupią znajomość, i teraz gość mnie neka. mam w domu starego sony eriscona, zaraz sprawdze może coś jest takiego. z góry dziekuje za każdą informacje,

Gość ewfewfew
Zainstaluj handy blacklist, link znajdziesz w google

Gość drrtyhrhtf
zawsze mu możesz zrobić przekierowanie na inny nr, wymysl jakis ktos sie wkurzy i go postraszy policja

Gość ja86sia
Nokia E72 ma taką blokadę, a z takich tańszych to najlepiej wybierz model jaki Ci się podoba, poczytaj o nim na telepolis lub napisz na forum, na pewno ktoś z użytkowników powie Ci czy taka opcja w tym konkretnym modelu jest :)

Gość ja86sia
aha, no i prawie każdy telefon z jakimś systemem typu Android ma możliwość wgrania sobie takiej aplikacji :)

drrtyhrhtf zawsze mu możesz zrobić przekierowanie na inny nr, wymysl jakis ktos sie wkurzy i go postraszy policja tylko ze przekierowujesz albo wszystkie numery albo zadnego nie mozna tylko jednego przekierowac

Gość ja86sia
@większość samsungów ma - nie prawda, w niektórych modelach można przekierowywać osobne numery :) autorka musiałaby dobrze przejrzeć swój telefon, a nóż ma taką opcję ;)

[zgłoś do usunięcia] ja86sia @większość samsungów ma - nie prawda, w niektórych modelach można przekierowywać osobne numery autorka musiałaby dobrze przejrzeć swój telefon, a nóż ma taką opcję a fakt. bo ja myslalam o tym ze przez siec. jak przez siec to robisz to wszystko albo nic, ale rzeczywiscie jesli w telefonie jest taka opcja to tak moze byc

Gość zrob inaczej odbieraj i kladz
telefon kolo wieży albo glosników , jak mu nabija 100 zeta za sluchanie muzyki to sie znudzi.

Gość ja86sia
@zrob inaczej odbieraj i kladz - hehe to też jakiś sposób na natrętów ;) przecież nie musisz z nim gadać ;)