stokrotka789 0 Napisano Październik 18, 2011 hejka. ostatnio uprawialam petting. dotykalismy sie z chlopakiem i on wlozyl mi palca do c**ki, oraz dotknąl penisem mojejc**ki..Nie wiem czy na jego dloniach znajdowaly sie plemniki... i czy wtedy akurat mialam dni plodne czy nie... jakie prawdopodobienstwo jest ze moge byc w ciazy i kiedy powinnam zrobic test... bardzo sie denerwuje...bo mysle ze wtedy byly dni plodne...prosze o pomoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabeł wcielony ____________ Napisano Październik 18, 2011 a ty nie w szkole ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka789 0 Napisano Październik 18, 2011 nie...a co? ja tu o szkole nie mysle... boje sie ze moge byc w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to jest tak Napisano Październik 18, 2011 że test robi się najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki albo ewentualnie 2 tygodnie po stosunku. Co najmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabeł wcielony ____________ Napisano Październik 18, 2011 no to ja ci mówie ,że na dwoje babka wróżyła! Jak nie odrobisz lekcji -na bank jesteś w ciąży a jak odrobisz nie jesteś !:O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka789 0 Napisano Październik 18, 2011 prawdopodobnie okres powinnam dostac 25 pazdziernika.. ale boje sie.. kurcze to jeszcze 7-10 dni nerwow:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka789 0 Napisano Październik 18, 2011 Diabel wcielony co Ty za glupoty mi tu gadasz..to nie jest zgadywanka... ja tu powaznie sie denerwuje, a TY ze mnie zarty sobie robisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabeł wcielony ____________ Napisano Październik 18, 2011 to ty zaczęłaś ... no już sio do lekcji ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka789 0 Napisano Październik 18, 2011 lepiej bys mi cos sennsownego powiedzial co mam zrobic a nie ze do szkoly.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TAK TAK TAK JESTES W CIĄŻY Napisano Październik 18, 2011 Matko i co teraz bedzie ci ciężko !dostaniesz wpier dol od starych ,wywalą cie z domy ,chłoipak cie zostawi( o ile jest nim) bedzie cie palcami cała wies wytykac....KLĘSKAAAAAAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach