Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mowie to z zazdrosci

do dyrektore

Polecane posty

wyglądasz na kobietę która ma kase ale klasy zero ,sama sztuczność: -tipsy czy akryle -złota bluzeczka z cekinami?dziewczyno takie ciuchy były modne 10 lat temu -omijając fakt ,że nie ubierasz się jak kobieta z klasą tylko jak dziwka -cycochy masz maluśkie nie mówie tego z zazdrości ,bo nie mam czego zazdrościć i mam nadzieję ,że przyjmiesz na tą swoją "małą" klatę krytykę

Gość sdasdsddddffd
ona ma nieproporcjonalnie dlugi tulow do reszty ciala :D

Gość ghmghmghxmfmxfmjnxdyhj
przeciez to nie sa kurwa jej foty ludzie jacy wy naiwni jestesci posciagala suka z jakis portali

jak rozumiem - teraz zaczniesz mnie uczyć jak powinnam się ubierać ps. zapewniam że w pracy jestem elegancka :P 😴 poza piątkiem of kors :D 🖐️

Gość chory kraj
hahah dokładnie w koncu ktos prawde o niej napisał :P

wieśniary bez gustu nie można tego nauczyć ,to za trudne dla ciebie;)

Gość ptasiek nastroszony
Wasza Łaskawosc wysoka dyrektorke ale Ty jesteś Dżaga

prawda jest taka ,że lubi się ubierać wyzywająco bo tylko tak czuje się atrakcyjna i pożądana przez facetów;) troszkie to puste ale cóż jej sprawa..

Gość ptasiek nastroszony
witaj Jenny. niebądż zazdrosna nie masz powodu i tak nikt Ci nie dorówna

Gość ptasiek nastroszony
eee tam zara na kurewkie... Jenny prawdziwa Dama a Ty niewątpliwie nia jesteś nie ocenia innych kobiet tylko sama Nią jest.

Gość ptasiek nastroszony
skoro Twe zycie jest szczęśliwe, poukładane , ciekawe to po co szukac igrzysk u innych. innymi się interesuja Ci , ktorzy oprócz marnego kawałka chleba niczego nie mają . tylko i wyłacznie treść żoładkową, każden jest jaki jest . wysoka łaskawość dyrektorke ma nogi smukłe do samej ziemi i raczej subtelnej budowy jest Niewiasta. a opakowanie ? nie wazne i tak na bok idzie

ptasiek nastroszony widocznie ona ma prawo oceniać i krytkowac inne dziewczyny ale jej nikt nie ma prawda krytykować;). Nie narzucaj komuś swoich poglądów ,jak ci się podoba to się znią umów;)

Gość ptasiek nastroszony
nie da rady Jenny , już sie onegdaj z Jedną Taką umówiłem na zawzdy i tego się trzymam

jennifer8787*** prawda jest taka ,że lubi się ubierać wyzywająco bo tylko tak czuje się atrakcyjna i pożądana przez facetów troszkie to puste ale cóż jej sprawa.. w Twoich ustach wyrażenie "trochę to puste" nabiera zupełnieee nowego i niespotykanego wymiaru ;) :classic_cool: :D 🖐️ to aż niewiarygodne, że nie widzisz u siebie własnej hipokryzji :)

Gość ptasiek nastroszony
Jenny nie rób mi tego! nie bede z tego powodu mógł jeść i spać w końcu się załamię rzucę pracę i się rozpije

Gość podbiam bo ważne
:D