Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem od kogo

dostalam od jakiejs obcej osoby przelew

Polecane posty

Gość nie wiem od kogo

Wtam! Wlasnie dostalam smsa, ze na moje konto bankowe zostal zrobiony jakis przelew, wiec loguje sie na moje konto i owszem zostal zrobiony-100zl od jakiejs babki, ktorej w ogole nie znam!!w tytule jest wynagrodzenie za miesiac wrzesien, kurcze mieliscie taka sytuacje?co z tym fantem zrobic?

Gość ghghfhfjfhkhj
no ale jest twoj adres czy kgoos innego? moze ktos pomylil jedna cyferke...

Gość Tango i Walc
Ktoś się pomylił i wstrzelił w twoje konto ! Ktoś inny na pewno czeka na te pieniądze :( Odeślij więc z powrotem na konto nadawcy z dopiskiem pomyłka !

Gość nie wiem od kogo
ale w tym problem, ze nie ma numeru konta bankowego tej osoby-w tytule zleceniodawca-jest tylko imie i nazwisko tej osoby

Gość nie wiem od kogo
jest takie cos: Typ operacji: WPŁATA NA RACHUNEK Dzienny numer transakcji: 3 Data księgowania: 2011-10-18 Data waluty: 2011-10-18 Zleceniodawca: imie i nazwisko tej osoby Na rachunek: moj numer konta bankowego Odbiorca: tu moje imie i nazwisko Kwota transakcji: 100,00 PLN Kwota zaksięgowana: 100,00 PLN Tytuł: wynagrodzenie miesiąc wrzesień

Gość o matko..................
a jaki tytul przelewu??? widocznie ktos zrobil przelew na poczcie, dlatego nie ma nr konta

Gość o matko..................
ale adres musi byc, przeciez trzeba podac swoj adres na poczcie.... cos krecisz chyba ;)

Gość nie wiem od kogo
no wlasnie nie ma adresu!!nic nie krece!! tytul przelewu-wynagrodzenie za miesiac wrzesien!nie wiem chyba zadzwonie do swojego banku-bo juz pojsc dzisiaj nie zdaze, niedlugo wychodze do roboty

Gość asicaaaaaaaa
nie trzeba podawać adresu na poczcie, wystarczy imię, nazwisko i nr konta

Gość asicaaaaaaaa
w banku nie zlokalizują tej osoby, nie mając adresu, jedynie urząd pocztowy z którego nadawała przelew

Gość nie wiem od kogo
wpisalam w wyszukiwarke imie i nazwisko tej babki i jest ona na nk, mieszka w sasiednim miescie mojego miejsca zamieszkania, chcialam obejrzec jej galerie, ale ma zablokowana...

Gość nie wiem od kogo
juz dzwonilam do swojego banku i zlozylam reklamacje jak znajda ta osobe to przeleja te pieniadze tej osobie ta osoba placila na poczcie

Gość izabelala
to dobrze że zgłosiłaś dobrze o tobie świadczy

Gość nie wiem od kogo
tak smsem,w millenium tak np.jest, dzwonili do mnie z banku i powiedzieli, ze szukali tej osoby, ale niestety-ta osoba placila na poczcie, miala moje imie i nazwisko, moj nr konta bankowego i moj adres...wiec jakby placila na poczcie i by nie podala mojego adresu-lub podala bledny moj adres to bank by nie przyjal takiego przelewu...wiec widocznie ta osoba musi mnie znac, tylko w tym problem, ze ja nie i za nic nie kojarze tej osoby...

Gość taka jedna matematyczkaa
to napisz do niej na nk i zapytaj czy robila przelew jesli powie tak to zapytaj na jaką kwote , jesli kwota się zgodzi to znaczy ze to ta osoba i wtedy niech poda ci swoj nr konta

Gość nie wiem od kogo
tak zrobie. no wlasnie wiem, ze dziwna sytuacja-ja mysle, mysle i nic! nic mi nie przychodzi do glowy, a oprocz tej mojej pracy to ja nigdzie nie pracowalam...

Gość nie wiem od kogo
pierwsze co sobie pomyslalam jak zobaczylam imie i nazwisko tej osoby to to, ze to znana aktorka-bo tak samo sie nazywa jak znana aktorka w Polsce;) juz nad tym myslalam, ale nic mi nie przychodzi do glowy...

3msc temu moja mami 'dostała' w ten sam sposób 3k euro, tyle, że bez nazwiska. oczywiście przez pomyłkę, więc bank za jej zgodzą przetransferował pieniądze właścicielowi. więc albo pomyłka, albo jakieś wynagrodzenie? :classic_cool: